u S65 ide MMC kartica, odnosno RS-MMC (reduced size) kako nebi virila iz moba,
nabaviti se moze, npr u hgspotu,
64MB kingmax 109kn
128MB od 98kn (kingmax 145kn)
256MB od 152kn (kingmax 211kn)
512MB od 267kn
zanima me od koliko se krece cijena memorijske kartice za s65 i gdje ju je najpovoljnije kupiti?
u S65 ide MMC kartica, odnosno RS-MMC (reduced size) kako nebi virila iz moba,
nabaviti se moze, npr u hgspotu,
64MB kingmax 109kn
128MB od 98kn (kingmax 145kn)
256MB od 152kn (kingmax 211kn)
512MB od 267kn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hvala hvala![]()
e...al koja je fora???od 64mb dode 109kn a od 128 98kn???i kaj znaci taj kingmax??zasto je skuplje onda?
Zadnji uredio tutlek : 15-09-2005 u 12:51
kingmax je marka... slovi za jednu od boljih...
maraschino - PTICICA
...što ne mora značit da je i bolja od nekih NO NAME kartica...Izvorno postao 3aTmr
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja preporučam kingmax karticu, nju koristim na sx1 (265 MB) i nije mi nikad pokazala da treba formatiranje redi naglog vađenja, da su neki podatci oštećeni i tako to. Full sam zadovoljan karticom, možete nabaviti one RS MMC kartice koje imaju onaj neki nastavak i mogu služiti i kao obične i kao RS MMC kartice, baš sam takve Kingmax-ove vidio u shopovima shirom crne BiH. Trebalo bi ih biti i HR.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ja imam trenutno na mom sx1 512MB - no name i sve, bas sve radi ok i bez ikakvih problema... dakle, hocu reci, da iako kingmax slovi za jednu od najboljih ne mora znaciti da i druge nece jednako dobro raditi...
ja sam osobno isprobao bar 10-ak razlicitih marki kartica na sx1 i sve su radile bez ikakvih problema, no vidim da stvar nije ista kod s65... dakle, bilo bi najbolje kad bi se moglo prije isprobati...
maraschino - PTICICA
Bookmarks