Ja nisam ništa uspio naći o tome na njihovim stranicama pa ne bi smjelo biti ograničenja...
Nedoumica oko Vip postpaida glasi:
"0 kn/min za pozive prema Vip friends broju bez ograničenja i plaćanja dodatne naknade."
U Vip centru su mi rekli da ipak postoji ogranicenje od 1500 min(pitao sam za Model50 i Model100), a prije toga sam zvao sluzbu za korisnike i oni mi mi rekli da nema ogranicenja....
Pa sad da li ima ogranicenja ili nema??![]()
To mi je vazno jer otprilike 3-4 puta u mjesecu uzimam u prepaidu po 1000 min koliko je ogranicenje, a to je 75-100 kn mjesecno.
....
Ja nisam ništa uspio naći o tome na njihovim stranicama pa ne bi smjelo biti ograničenja...
Mislim da postoji to ograničenje, barem je prije postojalo....
PREDATOR
Na Vip stranicama pise da nema ogranicenja, ali u sluzbi kazu da je 1500 min. ovo bi najbolje mogli potvrditi korisnici koji su na pretplati i koji puno razgovaraju na frends broj. (1000min = 16h i 40 min, 1500min = 25h)
....
Ja već dugo nisam toloko puno pričao ali prije godinu i pol mi je došla obavjest da sam se približio limitu i da če se pozivi kad ga pređem naplačivati.
PREDATOR
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Uvijek čitajte uvjete korištenja neke od opcija: http://www.vipnet.hr/cw/redirect?typ...igidc=23144273
3. Aktivacijom Opcije Vip 0 Korisnik ima pravo na 1500 besplatnih minuta poziva unutar Vip mreže. Za uspostavu poziva unutar Vip mreže Korisniku se obračunava iznos naknade za uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu. Besplatne minute razgovora ne uključuju pozive prema Vip brojevima sa posebnom naplatom, data pozive, kao ni pozive prema besplatnim Vip brojevima. Nakon što Korisnik iskoristi broj besplatnih minuta uključenih u mjesečnu naknadu, svi dodatni pozivi prema Vip mreži naplaćuju se po standardnoj cijeni tarife Korisnika.
Upravo tako ojpi pitam za Vip Frends broj (na pretplati), ima li tko iskustva s tim? Jer mene je ekipa iz Vipa zbunila....
....
Pa meni je na vip pretplati za friends broj stigla poruka da če se kad pređem limit pozivi naplačivati po važećem cjeniku.
PREDATOR
Ja sam prije drobio non stop prema vip friends broju i nikad mi se nije nis ekstra naplatilo.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja sam ljetos uzeo vip frineds broj i u 2 mjeseca sam nabio 80 sati razgovora s tim brojem i nije mi se extra naplačivalo što znači da nema ograničenja.
imam vip model 100.
isplati se ta opcija ak ju fakat iskoristiš...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ma to pod opcija sam mislio pogodnost. krivo sam se izrazio. izmjena tog broja je 25kn pa sam par puta znao izmjenit broj i onda ga jedva zvat.
neznam da li još postoji vip model 0 ili kako se zvao. znam da na njemu toga nije bilo. imao sam ga pred par godina.
e kaj se tiče ograničenja brijem da je to samo kada vip me korisnici uzmu vip friends broj za 35kn mjesečno brijem da onda ima ograničenje.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ja sma prijebio na pretplati i prico sam ko ludak, dnevno oko 5-6h... ono veza non stop otvorena pa cak i kad ne pricam... i NISTA nisu naplatili..ali nista.
Bookmarks