ili jednostavno posjetite -------> http://www.sonyericsson.com/3gsmworldcongress/komentari ??
![]()
Z1010 product features:
----------------------------------------------------------------------
Imaging Entertainment
Video Call Audio and video:
TwinCam MPEG 4, H.263, MP3, ACC, AMR
VGA for still UMTS 384kbit downlink
QCIF for video Polyphonic Sound 24 voices
UMTS 64kbits uplink WAP2.0
GPRS 4+2 Java MIDP 1.0
Dual displays:
176x220 pixels/65 536 colors
101x80 pixels/4-level grey scale
Messaging Connectivity
SMS/EMS/MMS/MMS video Bluetooth long range
Wireless village Sony Memory stick Duo(TM), 16MB
e-mail included
USB true connector - 12Mbit
IrDA
Vise DETALJA i vece slike ----- > 1 2 3
Zadnji uredio Jamal : 18-02-2003 u 03:00
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ili jednostavno posjetite -------> http://www.sonyericsson.com/3gsmworldcongress/komentari ??
Napokon preklopni mobitel bez antene.
Jel zna ko ima li šanse da to dođe u prodaju ove godine??
Kazu iz SE u drugoj polovici 2003.
PA DOBRO LJUDI ŠTA SE OVA FIRMA ZOVE SONYERICSSON ILI SAMSUNGERICSSON ILI ŠTA????
KAKAV JE OVO DIZAJN???![]()
Nikada nitko zadovoljan
Baš,a usput : ovaj za razliku od Samsunga nema vanjsku antenu što je vrlo praktično.![]()
Može li netko pretpostavit cijenu ovog mobitela?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Ja pretpostavljam oko 600 eur.
Kada kod nas uopce planiraju raspisati natjecaj za 3G?
Ovaj bi mog´o koštat 700 eurića,cca.
A natječaj za 3G kod nas... možda dogodine,sad sam nedavno vidio odluku vlade da će prvo raspisat natječaj za 3. GSM mrežu.
ma u redu je to što on nema vanjsku antenu, i mob je skoro savršen, ali meni smeta šta sa dizajna najljepših mobitela na svijetu oni padaju na "kopiranje" nekih drugih firmi...Poslao: sms freak
Baš,a usput : ovaj za razliku od Samsunga nema vanjsku antenu što je vrlo praktično.![]()
P.S. moraš priznati da liči na samsunga
Kada smo kod kopiranja, vise mi lici na LG. Ali mora se priznati da kod preklopnih telefona se mozes previse lutati u dizajnu, npr. svi oni japanski foma telefoni lice jedan na drugog jer im je to jednostavno princip izgradnje.
meni je kod preklopnih veča spika nešto u stilu z7 ili t28 nego samsung, lg ili motorola...
al ******...
sta fali dizajnu ? meni je bas cool . .. .Poslao: karaman
PA DOBRO LJUDI ŠTA SE OVA FIRMA ZOVE SONYERICSSON ILI SAMSUNGERICSSON ILI ŠTA????
KAKAV JE OVO DIZAJN???![]()
Meni je isto fora. Neki su se naviknuli na loš dizajn SE-a pa misle da je sada svaki mobitel ružan ili kopiran.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Vi kažite svi što god želite no ovo je najljepši 3G mob koji sam dosad vidio, a ako je i kopija onda je ova kopija bolja od originala.
Viva la Nippon!!!
A nije ni ruzan a niti je nesto posebno . . . znal netko dimenzije ?
nisam ja nikad rekao da je to ružan mob, rekao sam da liči na samsung ( i LG), mob je lijep, pogotovo zbog boja, ali još uvijek mi je ljepša spika preklop u stilu t28 ili još bolje lijepi tanki ericsson bez preklopa...
Pa skoro svi preklopnjaci su slicni . . . i jos nesto u specs pise : 101x80 pixels/4-level grey scale - svida mi se velicnia vanjskog displeya ali pise 4-level grey scale a to je 4 nijanse sive, zar ne ? Il me to moje oko vara ili je na slici plava boja ekrana (ne boja pozadinskog osvjetljena) nego se vidi plava i svjetlo plava . . .Poslao: karaman
nisam ja nikad rekao da je to ružan mob, rekao sam da liči na samsung ( i LG), mob je lijep, pogotovo zbog boja
na kojem jeziku ti pričaš u kanadi?stalno tražiš neki prijevod engleskog...a živiš u kanadi!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Pa pricam nas jezik . . . vise od pola skole je iz bivse juge . . . kao prvo ja nisam trazio nikakav prijevod . . . vec sam odmah napisao sta ja mislim sta znaci !
imaš pravo p4e, meni isto izgleda da je ekran plavi... možda to niti nije slika pravog moba, nego napravljena na kompu...
može biti da to niti nije završni izgled![]()
Bok svima!
Zanimam me mogu li ja ovaj mobitel koristiti u hrvatskoj prije nego dodje neka 3G mreza?
Unaprijed thanks svima na odgovoru.
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Naravno jer je dual mode=radi na GSM i UMTS mrežama.I dok ne proradi UMTS možeš ga koristiti na GSM-u.
Bookmarks