imam ga ja i zadovoljan sam,ak oces da te svi opaze onda je to pravi izbor![]()
e i ak ga kupis trebas si kupit i nekakvu torbicu u olympusu jel ce ti se izgrebat
bok!
zanima me da li je netko kupio gore navedeni player i da li je zadovoljan?
inace sam planirao kupiti ipod mini 6gb za nekih 2300kn, ali ovaj olympus
kosta 1700kn, a ima 5gb i to mi se cini ok ... a sad, da li netko zna vise?
hvala!
imam ga ja i zadovoljan sam,ak oces da te svi opaze onda je to pravi izbor![]()
e i ak ga kupis trebas si kupit i nekakvu torbicu u olympusu jel ce ti se izgrebat
ej, puno ti hvala na odgovoru!
pitao sam na nekoliko foruma, i nigdje nitko ne odgovara!!! hehe.
da, fakat si razmisljam to uzeti jer prisparati 600kn mi se svida. a i player mi se cini ok ... citao sam da bi trebala neka zastita od grebanja ... a dobije se i neka torbica kad kupujes player, right? to je to?
p.s. daj mi jos samo reci, sta ti se NE svida na player-u? baterija, lcd, software? ulaz za slusalice sa strane?
hvala!
ma dobis torbicu al je bolje kupit futrolicu
a ne svida mi se kaj je malo tih i kad prebacujes glazbu malo dulje treba al nis posebno dugo
ok ... a futrolica je originalna olympus ili ? gdje je ima za kupiti i koliko kosta?
da, cuo sam da je software malo sugav ... a ovo s glasnocom sa citao da se moze rijesiti ako se firmware update-a ...
hvala!
e di si cito za update fimwarea?
a futrolicu mislim da imas u olympusovom ducanu,neznam kolko kosta,ja isto ocu kupit al nikak da nadem vremena.imas vise tu http://www.olympus.hr/mrobe/73_Case_MR-100.htm
bok!
hvala na link za torbicu ... koliko vidim, cak i lijepo izgleda ... sigurno cu to nabaviti ...
nego, prilicno ok ti je ovaj forum ... http://www.mrobe.org/forum/index.php ... tamo ti pise dosta toga, i za firmware ... besplatna je registracija ... pozdrav!
Meni je ljepši M-Robe od ipoda. Crveno izgleda moćno. I pod mi je kao kutija od kremeIzvorno postao xdavorinx
Seriously?
Ali je zato lošiji. Kaj će mi prekrasan uređaj koji ima hrpu nedostataka? Uostalom iPod ima jednostavan i funkcionalan dizajn.
Bookmarks