9 godina i nabavljat ce mob? danas se danas stvarno sve brze razvijaju.
ja bi joj radje kupio lizalicu i lutku kakvu.
Evo ovakvo je stanje, sestra mi ima 9 godina i nabavljat će mob, pa sam joj ja preporučio sl65 jer mi izgleda kao mobitel za ženski spol. Ali nemam pojma kakve karakteristike taj mob ima, a još se dvojim da li joj nabaviti sl55, sl65 ili možda čak sl75, s obzirom da ima 9 godina pojma nemam koji bi joj uzeo(novac mi zasad nije problem).
Lijepo bih Vas zamolio ako možete da mi malo nabrzinu objasnite mane i vrline ovih mobitela i da date Vašu preporuku koji joj nabaviti.
Imajte na umu da ona opet dobije nešto dobro, a da nije suviše komplicirano da me ona nebi svaku minutu morila da joj nesto objasnjavam.
Svaka pomoć mi je dobrodošla jer stvarno sam u nedoumici.
Hvala unaprijed.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
9 godina i nabavljat ce mob? danas se danas stvarno sve brze razvijaju.
ja bi joj radje kupio lizalicu i lutku kakvu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bez brige današnji klinci sve odmah skuže(jedino ak je baš anti telent)neka si ona izabere kaj joj se sviđa!(i tako će ga promjenit,kad se promjeni "moda")Bilivmi!![]()
Kupi joj Sl55 escadu(jel se tako piše?)...nemoš mašit s escadom,a ako joj se ne sviđa daš meni u pola cijene
Il ga uzmi za sebe bit češ pimp` i po`
lili je pametna, ali se njoj najvise sviđa onaj sl75 koji je usput najskuplji, a i nisam siguran je li izasao. A opet nisam siguran jel to malo puno za nju jer ima i MMC i mp3 i svakakve stvari. Ovaj SL75 bi me najviše po džepu opalio, a isto mi treba neki koji se nebi pri prvom padu pokvario. A opet s druge strane tata mi ima CX65 pa mi sestra pravo fura po tome mobu, a ako su sl i cx 65-ice slične možda bi to bilo ajbolje, ali neka čekat ću još neke odgovore.
A pimp nisam s rozim mobom, ali kolko ESCADA košta, da to nije slučajno onaj neki s dijamantima?![]()
ma sl55 je za nju,ili skokni do dućana i kupi onaj u kojem su kaogume...![]()
escada je 5500 kn,bolje uzeti SL 75.![]()
...da se vratimo na temu - kupi joj sl55, mislim da joj je to dovoljno za te godine...kad bude starija, kupi joj sl65...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma kupujem joj sl65 jer znam momka koji ima mobitel shop, pa mi daje za 200KM (800 kn), neznam za HR, ali za BiH je to vrlo prihvatljivo jer su u nas skoro 400KM.
Hvala na svemu, a tako mi federacije sljedeci mob sama kupuje![]()
...dobro, samo neka pazi na njega...
...a ovo je, znači,...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks