ako ti ne treba symbian,6230i je odlican izbor.
pozdrav svima ovo mi je prvi post ovde
dakle ka sta ste u naslovu vidili mislin se izmedu ova tri mobitela i neznan sta da odlucin,svaka pomoc bi bila dobrodosla.O 6230i san cuja dosad samo hvalospjeve pa se pitan isplat li mi se koji drugi od ova dva(6670,3230)uzimat?Ukratko kakvi su ova druga dva?I sta je najbolji izbor od njih?I naravno ako ko ima kakav prijedlog za koji drugi aparat slobodno...naravno razumne cijene
ako ti ne treba symbian,6230i je odlican izbor.
i ja tako mislim! 6230i je jako dobar izbor...Izvorno postao zmija
Da, dao si nam na usporedbu dva symbian i jedan "običan" uređaj. Ja osobno bih uzeo symbian, ali i N6230i je vrlo dobar uređaj. Izjasni se da li bi želio imati mogućnost izmjene aplikacija i igrica ili ti je dovoljno ono što dolazi sa telefonom.
Ja bi uzeo 6230i...imao sam 6670 i nisam bio baš zadovoljan...
Bom Chicka WahWah
pa moran bit iskren pa kazat da bas i neznan sta su beneficije symbian-a(pa ako ko ima volje neka napise)Izvorno postao frish-KI
u biti tija bi dobar aparat,nije da bas puno igran igrice preko mobitela pa mi to toliko nije bitno,a nekako mislin da mi nokia naj pase,ima san ih par i sa svima san bija zadovoljan,sada iman samsung E700 i nije mi uopce dobar.Motorola nakon V50 nikad vise(a do tada san samo njih ima)A SE san ima jedan, ali entry model pa neznan,ni on mi nije lega.Jel taj K750i stvarno tako dobar,mislin vjerovatno je citajuci specifikacije,ali jel kvalitetan?Za nokiu san siguran da je kvalitetna,da se nece kvarit.Dakle?
K750i je super mobitel, barem su to rekle osobe koje ga imaju...
Kaj se tiče Symbiana...s njim dobivaš to kaj ti neće nikad biti dosadno jer možeš stalno nekaj ubacivat u mob (ne moraju biti igre, imaš tu i programa za gledanje filmova, raznih alata, čak i preglednik Worda i Excella itd.)...ali ja sam imao problem kod primanja SMS poruka (i to na 6670)...odnosno, nisam čuo kad bi mi došla poruka, nego sam samo vidio oznaku na screensaveru da imam poruku, kaj me nerviralo...čuo sam od još ljudi da im se to događalo...onda, ak ne paziš i ne staviš neki dobar antivirusni program, možeš si zeznut cijeli mob (dok sa 6230i na to ne trebaš mislit)...ne znam, Symbian mi je OK, ali me ne fascinira niti patim za njim...kao što rekoh, na tvom mjestu bi uzeo 6230i, ili čak K750i (kad vidim da se premišljaš)...
Bom Chicka WahWah
Znači, proširen je odabir. Kolega mi ima N6230i i veli da je skroz zadovoljan njome. Kamera je ful dobra, primerice. Ja sam imao 7610, koja je ista kao i 6670, samo se u samom dizajnu tipkovnice razlikovala i priznajem da sam bio zadovoljan s njom. Trenutno imam D750i koji je isti kao i K750i, i u ovom se slučaju razlikuju samo po kućištu i po tome što je "D" verzija samo za T-mobile i nešto je jeftinija upravo zbog toga. I ako se čak i za taj uređaj premišljaš, ja ti ga definitivno preporučam, jer bez obzira što nije symbian, mobitel nudi puno toga, između ostalog fenomenalnu kameru od 2 MP, radio sa RDS-om, MP3 player, vrlo izdržljivu bateriju...
Sad je na tebi da si izabereš ili postaviš još koje pitanje.
pa kad smo vec kod toga.. ja mislim da je k750i bolji od 6230i, zbog kamere i veceg ekrana, a cjena je tu negdje..dakle to je bolji odabir..
ja, recimo bi uzo 3230 ako je symbian u pitanju, jer je 6670 ruzan i ima samo 1M; kameru a 3230 ima 1.3M.
dakle glavni odair je
1. 3230
2. k750
3. 6670
4. 6230i
jer symb ima stvarno dosta mogucnosti koje ja ne mogu zamenariti
ako te briga za symbian
1. k750
2. 6230i
3. 3230
4. 6670
k750 definitivno....ako se između njoka dvoumiš..uzmi 3230,nije ružan,symbian,dobra kamera-baš je ok....ma uzmi njega kad symbian nikad nisi imao,pa da probaš malo
a zašto nitko nije spomenuo 6630?!u vipu stoji 2800kn,i sve greške s prethodni verzija symbiana (6670) su ispravljene!mislim da je najbolji omjer uloženog-dobivenog
ako je d750i isto sta i k750i onda mi je to mozda naj bolja opcija jer vidija san u t mobile-a ga ima za uzest za nekih 2500.A eto usput pregledavajuci jos neke zanimljive mobitele naletija san i na SE S700i,pa kako vam se taj cini-ne znam jednostavno ima mi nesto u SE sta mi nije drago,nesto sta mi nije silo,nokiji vise virujen.Jesu moji strahovi opravdani ili...?
Jao, kud taj S700i? Ogroman je kad se rastegne.
Jesi možda razmislio o nekakvoj nižoj pretplati, tipa Tarifa 60? Uzmeš si nju na godinu dana i kupiš D750i za 2.099 kuna. Ako si siguran da možeš svaki mjesec dati barem 60 kuna za telefoniranje i poruke, onda ti je takva pretplata i taj uređaj povoljan izbor.
Što to znaći da trebam izbjegavati nokiu 6670,pošto sam ja isto u nedoumici šta kupiti,prodao sam 6230i te sad razmišljam svakako o OS simbian pa dajte ljudi zakaj ne 6670,te kolika je razlika u cjeni 6670 - 6630.
p.s.-koje su najveće razlike izmedo os 7.0 i 8.0 mislim na simbian
Hvala svima
skoro pa nikakve, ali bolje uzmi 6630 ili ako vec razmisljas o 6670 uzmi radje onda 3230
Razlog,te sta je 3230 bolja od 6630!
naravno da nije bolja,symibman-ov prijedlog mi se nekako čini kao najpametniji izbor.
6630 bolje
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
sodom:sve to štima ali šta je s otvartanjem raznih aplikacija tipa ofice programa,te naravno cjene.p.s.- koja je njena cjena,te jel ima ko kakvog dilera za preporučiti.Naravno cuga se podrazumjeva
mora da se zezaš
pogledaj symbian dio foruma, svaku aplikaciju koja ti treba skineš sa nekog warez sajta,...oko ovog ti je najmanja briga,kad uđeš u svjet symbian telefona ,nečeš se više vračat na dummy telefone,to je sigurno.
btw. http://www.dotsis.com/vb/index.php? dotsis je trenutno jedan od najpopularnijih ali uz njega postoji mnogo sličnih sajtova
Hm... tu sam ja sa svojim primjerom da te pobijem.Izvorno postao sodom
Ali, prije ili kasnije, vratim se ja u vaš tabor.
hehe, 3230 naravno nije bolja od 6630, ali je ljepsa.. sta cemo sad?
dakako ako bas inzistiras na 6670 uzmi 7610 opet je ljepsa.
dakako ako uzimas iz VIPa 6630 racunaj da je kodirana dakle, samo VIP i nista drugo u nju nece ici,,to je veliki problem - za poslje ako pozelis promjeniti operatera.. a svi znamo da ponekad se i to događa.-
dakle po meni 3230... definitvno.
Zadnji uredio khideg : 09-09-2005 u 15:57
kladio bi se da si istu rečenicu jedamput i sam izrekoIzvorno postao frish-KI
![]()
k750 je uz nokiu 6230i najbolji izbor.iako k750 ima vrhunsku kameru,neke stvari su kod 6230i cak i bolje.3230 nema 1,3mpx kameru nego 1,2mpx.d750 je brandiran na T-mobile pa to nekome moze smetati.ocigledno mati ne treba symbian pa su dva gore navedena modela po meni najbolji izbor!
Isapravak, 3230 ipak ima 1.3 MP kameru, bez obzira što i na samom uređaju piše 1.2. Ali, uostalom, to je sasvim nevažno.
Bookmarks