Zvuči jako dobro! Šteta pa mislim da ove godine (kao i prošle) neću ići gore... A s obzirom da PS nisam s ciljem upalio već huhuuu vremena bilo bi to dobro za zagrijavanje.
odrzava se od 30.9. do 2.10. na zagrebackom velesajmu. osim igranja osmisljeno je i natijecanje u photoshopu, flashu i 3d-u. najbolji radovi biti ce nagradjeni, a prvonagradjeni zaposleni u dizajnerskom studiu. pa ako imate talenta, a ne nemate posao, mozda ga dobijete....
.....cute but psycho.....
Zvuči jako dobro! Šteta pa mislim da ove godine (kao i prošle) neću ići gore... A s obzirom da PS nisam s ciljem upalio već huhuuu vremena bilo bi to dobro za zagrijavanje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da samo kaj je jedini bed kaj moraš dofurat vlastiti komp. To mi je fakat bezveze
pa uzmeš laptop i furaš!
jel ima kakav turnir u pes 4
kaj tak' dobro igaš pes 4?
...uvijek taj PES... bolje nešto drugo...Izvorno postao ..::HRCO::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
raven shield ^^,i could own!"!![]()
igre su:
unreal tournament 2004
counter strike
warcraft 3
call of duty
pro evolution socer 4 - PS2
.....cute but psycho.....
aaaaa loše....Izvorno postao Skyward
:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jos bolje,tko zna dali oni kompjuteri imaju audigy,pa to bi bilo kao da sam gluh...
PES 4 u tome sam najbolji. mrzim one face kaj dodju s pilama, pa brije o grafickama i to a i ne zna kak nastaje igra na zaslonu monitora. prosle godine za info je bio turnir i bilo je ok, sad su preselili termin da se ljudi samo ne skupe radi igri, pa cemo valjda vidjeti i nesto tech novotarija u 11mjesecu kad krene info
...jedva čekam... i naravno dolazim, to se ne propuštapa cemo valjda vidjeti i nesto tech novotarija u 11mjesecu kad krene info...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks