cuo sam da je dobra... ja cekam GT4
aj stavi nam 2-3 screenshota
šta kažete o ovoj igrici. Ja sam se potpuno zarazio. igrica je zakon. Po meni najbolja simulacija autiju.
cuo sam da je dobra... ja cekam GT4
aj stavi nam 2-3 screenshota
It's nice to be important, but it's more important to be nice
igra ne da je realna nego je prerealna...jos kad ukljucis NOS letis ko...igro sam je kod frenda (ati random9500(kao 9800) auti su fino napravljeni +to jos ih mozes nabrijavat..
@velja koji si auto uzeo?? ja sam uzeo hondu civic coupe
a zaš nisi ovo stavio u 'igre'?
a ja nikako da nabavim neš novo...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nabavi si NFS7 ima da se zabavljas citav mjesec
ja imam need4 speed hot pursuit, grafika je realna, ali vožnja je po meni nerealna.
sad pokušavam nabavit igre neke nove, a neda mi se zezat po oglasniku, neznam...
hot pursuit 1 ili 2 ?
a neznam. valjda 2.
hmm meni dvica bas dobra...
a počemu znam jel 1 il 2?
nije nfs4hot pursuit nego nfs3 HP1 i nfs6 HP2..........ma underground je dvaput igriviji od dosadasnjih serijala..
je imam dvojku, sad sam pogledo.
daj ovo treba da ide u temu igre. joj moran nabavit nba fifu ragbi ma sve novo ludilo!
ma 2002world cup je zakon, a ono kaj me najvise zivcira u fifa 03&04je to kaj su promjenili kontrole( w tipka je prije bila za trcanje i sad su promjenili u e tipku)
ja igram kontrolerom, ne razumijem vas kako uopče možete igrat tipkovnicom, pa ona je za pisanje
aj os se kladit da te na fifi 2002WC rasturim na tipkovnici, a tek lob sa centra hehe..
koga? mene? po možda bi me i rasturio, ja sam ionako kralj ISS-a, a ne fife.
Nfs underground je hebena igrica ali kad dođeš do race 85 poželjet ćeš ju hitit kroz prozor.
Inaće sam ju završio a auto koji vozim je GTR,a šta bi drugo
ja ne igram te championshipe, ja samo quick race uvjek
Poslao: vjeko
igra ne da je realna nego je prerealna...jos kad ukljucis NOS letis ko...igro sam je kod frenda (ati random9500(kao 9800) auti su fino napravljeni +to jos ih mozes nabrijavat..
@velja koji si auto uzeo?? ja sam uzeo hondu civic coupe
slazem se da je igra ful realna. Meni je zakon kaj mozes nabrijavat aute i nakon svake odigrane trke dobiješ neki dio za stavit na auto. Zato mi je underground mode bolji od quick race. Uzeo sam golf 4 GTI i zasad sam preso 30 staza i ful sam se zarazio. Igrica je odlicna.
ne al u ovom nfsu-u moras igrati champion -nadogradjujes auto s raznim ukrasima, motorima, gumama, felgama, a ono kaj najvise volim je NOS...kad ga ukljucim letim ko raketa![]()
evo da je imam doma kladim se da se nebi odvajo od kompa cijeli dan...mozda nekej skemijam i kupim si graficku..
1. (prvo) pa kaj nema šifrica za ta nabrijavamnja?
2. (drugo) frend mi je sad dao neki broj od lika, i nazovem i narucim hrpu igra (i ovo naravno) i sutra navecer bi trebao vec igrat... ali sumnjam, uvjek su kasnili po dan, dva...
nije to to..onda si pickica ka nemres prec igru
mislim ak budes koristio sifre brzo ce ti dosaditi igra..
meni dosadi kad moram prelazit (npr. istu misiju 100 puta) i onda mi se neda više igrat ta igra. šifre rulaju![]()
da al sa siframa nije zanimljivo igrat. ja obicno ukucam sifru kad nemrem prec neki nivo, al u ovom NFS-u jos nisam nikad. Nadam se da cu je prec bez sifri.
Jel netko uopce zna sifre?
Bookmarks