pa jesi probo nač neki serial za navedeni program?!?
Dajte ljudi jel zna netko neki besplatan program za vraćanje obrisanog sadržaja. Izgleda da sam neki virus pokrenuo i cijeli hard sa dokumentima mi se obrisao. Instalirao sam Active@ Undelete, ali je to demo verzija i ne da mi da vratim više od 64 kb, a trebam vratiti oko 60 GB!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa jesi probo nač neki serial za navedeni program?!?
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Imam ja jedan dobar program, samo reci da li ti je particija u FAT-u ili NTFSU pa ću ti poslati program
Ej ljudi hvala na svajetima, ali već je sve gotovo... kaj je bilo - skinuo sam ja sebi jedan krekirani prog za čišćenje smeća na kompu i označio nek on počisti sve temp fajlove reg. smeće i sl, a on je fino počistio cijelu particiju na kojoj je bio downloadan. a to je baš bila particija na kojoj čuvam samo dokumente, slike, muziku, filmove... uglavnom od oko 60 GB (i više).
Uspio sam naći Active@ Undelete prog koji je otključan, i s njim pokušao vratiti sve što se je moglo, ali vraga, dokumenti su već bili corrupt, slike zbrejkane, pola toga nije bilo na svom mjestu... uglavnom, vratio sam oko 1% toga. Katastrofa.
Na sreću, bio sam hrpu toga već prije backupirao na DVD-ove, tak da nije toliki gubitak. Jedino mi je žao kaj sam popušio neke fotke koje sam u zadnjih par mjeseci napravio, jer njih nisam još backupirao, a fotke su uspomene i njih se nemre vratiti kao što se može ponovno nabaviti muzika i sl...
Također sam i neke seminare spušio, ali i toga sam dobar dio već backupirao...
Uglavnom, formatirao sam cijeli hard, digo na friško win xp sa sp2 i vratio natrag sve kaj sam imao na dvd-ovima... i naučio sam pouku - ne se igrati s programima skinutih s 'crack' sajtova i sve odmah backupirati na medije!
Ajde bar su sad windowsi friški i komp mi leti..![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Skini Restoration!!
Dobar je. Znam da je tema stara,ali eto...
..i ja bi nešto vratila,imam badcopy,ali nema registar key.(s tim ključevima poludim).Help!!!!
@lili koja je to verzija badcopy-a
zzop.
...3.76 mislim onoIzvorno postao XTTX
lili pošalji mail na pm pa ti ga pošaljem.
Name: www.serials.ws Serial: JFKnL+tgF+SkKKMu+t4iOxgSu1KMpkdfd0pBBnqygvOFsHbkqZ U-b9XGDLTq+h2U2ulzBF43HcW-JWEuN7Sf4YznJtW64mNrqLJjQ6WJctJv6D55FPVxRY05WAWL9Q m4o9hpOrAP1K6PUo6L1vQKPBmh9LBfxhogO3EKpILx5rprG2LE bLE
zzop.
ja mogu preporucit RECOVER MY FILES, u 90% slucajeva "vrati" obrisane fileove (isprobano vise puta!!!). problem je u tome sto ni jedan program nemoze vratit podatke unedogled unazad, jer neznam tocno shemu kako to ide, no laicki receno, kad vise toga brises i pises po hardu, to ti je manja sansa da ces vratit ono pobrisano, jer se oni novi brisani fileovi idu "preko" starih brisanih fileova... Eh, MALO SAM ZAKOMPLICIRAO!!!
ako nekom treba, mogu poslat verziju 3.60 sa crackom.
probao sam svasta od free programa pa do HIREN BOOT cd-a...ali ni jedan ne radi tako detaljno i jednostavno kao recover my files!
p.s. mislim da vec postoji topic u ovom forumu o takvim programima od prije mjesec dana, samo mi se nije dalo trazit...
Da i meni ,ali nisam ga našla,ovi key-gani mi nerade.Hvala svima na pomoći!Izvorno postao igl
Molim te pošalji mi na pm. Fala!!
stavit cu ga na rapidshare
Zadnji uredio cime : 05-09-2005 u 18:03
ispricavam se na 2 posta zaredom!
stavio sam prog na rapidshare:
http://rapidshare.de/files/4756293/R...Crack.rar.html
p.s. za one koji neznaju sa rapidshare-om, stisnu na FREE (dno stranice) pocekaju par sekundi, i pojavi se file za downloadat.
ja ću poludit...Izvorno postao igl
neradi mi crack!!!!!!!!!!
mora radit, jer sam ga ja prije tjedan dana instalirao, i crackirao bez problema...samo iskopiras u folder u koji si instalirala program, tako da ti zamijeni originalni *.exe
...Ma može bit da nisam sve drivere podigla kad sam prčkala oko wind.,jer mi piše : error starting program. The Rocoveri.exe files is linked to missing export KARNEL.32.dll.lzopen fileA.Hvala votever!Izvorno postao igl
![]()
Jesi probao ovaj? FREE UNDELETEIzvorno postao whiteboy
ja sam probao, NIS ne vrati...
Bookmarks