zanimljiv problem...nisam cuo slicne..jel ti program prije radio mislim sve normalno citao mob prebacivao..mozda ti s*** kad detektira mob..Izvorno postao t.n.t.
Zašto kada hoću pokrenuti MPT ne mogu.
Komp mi neće otvoriti više taj program.Kada ga hoću otvoriti ,neće a onda mi usporava rad kompjutera.I bilo koji program koji hoću otvoriti mi ga usporava.I taj MPT ostaje Za****vati dok ne iskljućim komp.Ćak i kada iskljućim komp on ostaje pa ga moram prekinuti da bih mogao iskljućiti kompjuter.
Inaće i prije MPT mi je stvarao probleme (sporo bi se otvarao ali ipak bi otvorio),ali ipak sam mogao sa njim raditi.
pomozite jer strašno sam očajan...![]()
![]()
hvala vam
zanimljiv problem...nisam cuo slicne..jel ti program prije radio mislim sve normalno citao mob prebacivao..mozda ti s*** kad detektira mob..Izvorno postao t.n.t.
Jednostavno sa njim sam prebaciva i slike i muziku i isječci videa,apsolutno sve sam radio i sve je bilo o.k.Inaće imam i V525 i E550 i kada sam pokušao na V300 ubaciti neku muziku sve je radilo o.k.Slijedeći put kada sam pokušao otvoriti MPT jednostavno neće mi ga otvoriti...Te šteka komp![]()
![]()
![]()
Pa instaliraj ga ponovo...![]()
uguzio si mu previše različitih drivera, pa se zblesirao...sad dok ti kao uspori komp on se muči koji driver da digne...Izvorno postao t.n.t.
zato kako ti je rečeno, napravi reinstall
I ja također mislim da reinstaliraš i aj bok!
mama ti sestra!
Bookmarks