Stari, mislim da ti je krajnje vrijeme za novi mob....
prije malo vise od 2 godine kupio sam cv65 i prvi dan kamera je radila ok ali se je u sljedećih nekoliko dana počela gubiti boje i slike su bile jako mutne za razliku od drugih istih modela moba. isto tako su se i igrice imale slabiju boju ali i slike koje bi mi netko drugi poslao
mada vise ne koristim taj mob. volio bih makar saznati da li se to može popraviti (jer ipak mi je to bio prvi mob) preko nekog softa (nisam ga odnesao na servis)
:three:
f10
Stari, mislim da ti je krajnje vrijeme za novi mob....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ajde se malo sudržite od takvih komentara.....
Da se vratimo na glavno.
Najbolje ti je staviti novi FW i najvjerovatnije će se kamera popraviti....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
tu je 100% do frimwarea i to ti je cca 50 kn kod unlockera a i mozes sam napravit
btw wildbabe covjek je pito za pomoc oko tog moba,iako ima novi mob ali zeli popravit ovaj,pa stoga čitaj malo.
A da malo svi skupa razmislite. Kakve veze ima kvaliteta prikaza na ekranu s verzijom firmwarea.
Iz napisanog u prvom postu može se zaključiti da nemaš problema s kamerom nego s ekranom. Da je u pitanju kamera onda bi druge slike bile dobre.
Novi firmware može , a i ne mora riješiti stvar. Greška, naime, može biti i softverske i hardverske prirode. Ako imaš mogućnost stavi noviji firmware, a ako ne pomogne onda u servisu traži procjenu popravka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok hvala:three:
f10
Bookmarks