Naime kaj? Odlucio sam zamijeniti svoju ragu od Sonyja J70 i trazeci dostojnog nasljednika dosao do samsunga E720. E sad, imam par pitanja za da pojasnim neke stvari koje su mi bile nejasne prilikom citanja recenzija i specifikacija na netu.
1) da provjerim da li sigurno ima mp3 zvona...
2) kakav je zvuk kod razgovora? cujem da se ljudi nesto zale na to...
3) da li je istina da se vanjski ekran ugasi nakon nekog vremena zbog stednje struje?
4) sad sam zaboravio, ali cu se sjetit tokom dana...
Hvala svima...
P.S. kako me boli kifla za mp3 player i fotic, ima li koja jeftinija i bolja alternativa preklopnog moba koji podrzava mp3 zvona i daju se na njemu fino pisat smsovi.
1. ima 100po100
2. mene ljudi kazu slabo cuju. cak sam snimao razgovor i dok se glas s druge strane cuje predobro(tresti) mene se jako salobo cuje
3. da i to jako brzo, mislim da mozes namjestt do 30 sec da stoji
4. ok...
IMO-> mob je sminka, zato sam ga i uzeo, uz opcije koje su danas standard u telefoniji. ako oces, mogu ti ga ja prodat, za 1700kn, imas i opis u mojem signature-u...
ili pogledaj z500, slicniji je e700, i ima bolje opcije od e720, ima i mmc utor, itd, ma pogledaj si malo na gsmareni.com...
z500 je jako dobar,ima mmc utor, umts itd, neznam napamet sve, doduse previse je slican (ako ne i isti) sa e700, pa je doslovno isfuran dizajn (sto ne kazem da je i moj e720 jako slican)...
Bookmarks