to je već oficijalno demantirano. ali gdje ima dima tu je zagušljivo ![]()
Možda ste čuli trač o zamjeni odjela. Motorola daje američki odjel za proizvodnju mrežne opreme a Siemens odjel za proizvodnju mobitela >??? hm...kamo to vodi?!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
to je već oficijalno demantirano. ali gdje ima dima tu je zagušljivo ![]()
dobar grah daleko se čuje
da rekli su da ne komentiraju glasine...
Slijepci su rekli:-Bumo vidjeli.
Inače od kad su u Motoroli odlučili promijeniti Meni počinjem mijenjati mišljenje o tim mobitelima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na dobro ili na loše? ![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa na dobro valjda jel tako?
Aha
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da glasine o spajanju siemnsovih i motorolinih mobilnih divizija nisu bez razloga dovoljno govori pogled na siemensa u10 i motorolu A8210
![]()
![]()
siemens je ljepši!Neko tko li je imao glavnu riječ kod izrade ovog (ovih) modela? Siemens ili Motorola? Soft je sigurno motorolin a hard?
Zasto mislis da je motorola radila software?
Prvi trač koji je prije svega ovoga procurio bio je da će siemens koristiti motorolin soft u svojim umts telefonima pa sam iz toga i zaključio. Možda....
...navodno na ovaj način dijele troškove oko dizajna i razvitka softvera što mi se čini uredu; ali nekako mi je sam dizajn pomalo blesav - zbilja neznam čemu "kvrga" na vrhu sa kamerom zar to ne mogu bolje riješiti![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Mislim da postoji i model bez kamere![]()
...izgleda da sam si skočio u usta (ili na prste); onda + za dizajn...![]()
ovaj model sa slike bez kamere sa antenicom me neodoljivo podsjeća na sl45 ...ah![]()
... sad kad si to spomenuo i sam to uviđam uz naravno novi dobrostoječi ekrančić; još samo da razviju mrežu za upotrebu istog i gdje će nam biti kraj...![]()
sve ide svojim putem polako ali sigurno.... 3G Sl45 mljac!![]()
AFAIK, kamera se tako moze rotirati za 180 stupnjeva, znaci da ces moci telefonirati sa sugovornikom i gledati ga, a s druge strane moci ces slikati i koristiti ekran za preview onoga sto slikasPoslao: dmi
...navodno na ovaj način dijele troškove oko dizajna i razvitka softvera što mi se čini uredu; ali nekako mi je sam dizajn pomalo blesav - zbilja neznam čemu "kvrga" na vrhu sa kamerom zar to ne mogu bolje riješiti![]()
![]()
Po meni ta im je ideja odlična.... nadam se da će taj U10 doći u serijsku proizvodnju do početka ljeta....![]()
Bit ce u serijskoj proizvodnji tek kada pocnu komercijalno raditi UMTS mreze jer im se ne isplati poceti proizvodnju necega sto se nema na cemu koristiti.
da siemens će ga isporučiti, za sad samo, ljudima koji testiraju umts mreže
A jel ima šta znakova o životu UMTS-a?? Eto pročito sam u mobilu da je ostvarena prva 3G veza između Europe i Azije... Jel se zna još šta??
...povrat na kameru.
Čini mi se malo čudno to što ljudi žele vidjeti sugovornika.
Zamislite razgovor s ženskim djelom korisnika tih telefona; koja će vam se javiti ili nije našminkana ili se loše osjeća ili nešto drugo.
Ili situacija zvoni telefon ti se refleksno javiš, kamera uključena i sugovornik ti gleda u uho (he, he...).
Sad ozbiljno. Mislim da su kameru mogli nekako ugraditi u samo tijelo moba a ne da strši iz istog...
Šta da su stavili kameru odizad i ti se refleksno javiš, a žena ti vidi ljubavnicu?.!![]()
E zato uvijek kad se ideš naći s njom, ne nosiš mob :throw:
Bookmarks