Fortronova serija mislim da se zove nešto "supersilent" ili "aurora" stvarno se više ne sjećam. Imaju jedan 120mm vent i šupljikavu zadnju stranu, neki imaju manualnu regulaciju a drugi su, MISLIM, upravljivi temperaturom napajanja.
Kupujem novo napajanje i ako mozete dati koje sugestije.
Cijena neka bude do 700-800 kunica, neka je sto tise i naravno da dobro radi.
I od 450W pa na dalje.
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Fortronova serija mislim da se zove nešto "supersilent" ili "aurora" stvarno se više ne sjećam. Imaju jedan 120mm vent i šupljikavu zadnju stranu, neki imaju manualnu regulaciju a drugi su, MISLIM, upravljivi temperaturom napajanja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Samo jedna rijec...TAGAN.
To su uvjerljivo najbolja i najizdrzljivija napajanja koja sam vidio. Model nije bitan, trazi snagu koja ti treba, cijena Taganovih modela od 450W je mislim cca 800kn, dakle i to ti pase!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Fortron BlueStorm (SuperSilent) 500W s 12cm ventom ili Tagan 480W
Ja imam neko staro od 400W staro 4 god...nikad problema...samo ponekad skinem prašinu sa ventilatora
Vidio nove tagane, predobro, stavljas si kablove koji ti trebaju, visak ne stavis i nemas sumu kablova u kucistu, to bih ja... Nazalost moj 330w to nema...![]()
Ja sam ti bas neki dan ubo novo smart boxovo napajanje. ima 500wata i 12 cm ventilator i super je tiho. uopce se ne cuje. mislim da je bilo oko 230 kuna. ima 2 prikljcka za floppy, pet za hardove, i jos neke dodatke. mislim da je napajanje sasvim ok.Izvorno postao VandaL
![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Hvala vam svima!
Sad mi je oko zapelo izmedju FORTRONa http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.725.006
i TAGANa http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.733.007
Radje bi uzeo tagana ali me zanima dali kabeli dolaze sa njim?
I tamo pise za PCI-express a ja nemam PCI-e??
To pise da napajanje podrzava novu vrstu konektora za napajanje koji dolaze na PCIE grafickim karticama. Ti mozes bez problema spojiti svoju AGP graficku na bilo koji molex. A sto se kabela tice, ne znam dolaze li s napajanjem, no cini mi se besmisleno da dobijes samo napajanje.Izvorno postao VandaL
Da i meni je malo cudno da bi bili bez kabela. Sutra cu je naruciti u linksa pa cemo vidjeti...
To su tzv. modularna napajanja.... nije ekskluziva samo za tagana.Izvorno postao gog
Stvarno zakon stvar!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Istina, recimo i Hiper ima par takvih modela.Izvorno postao whiteboy
Doduše Hyper i košta
@Vandal: bez brige što god odabrao, nećeš pogriješiti. Meni se čak čini više cool ovaj Tagan..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je doc, tek si se vratio, a vec pametujesIzvorno postao whiteboy
Znam da tagan nema ekskluzivu...
A sad mi je dosadno pa moram kenjat...Izvorno postao gog
Baš sam jučer bio malo na taganovoj stranici... zakon napajanja!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks