Zdravo svima na forumu, ovo mi je prvi post. Evo opisat ču svoj problem: Koristim K750i. Nakon što sam (iz razloga prestanka rada Memory Stick kartice) napravio glavni reset, mobitel mi je ostao "zbunjen". Znači upalim ga, prođe logo i pojavi se crni ekran, i gore lijevo malo "ok". Skužio sam da tad trebam utipkati PIN. Ali onda, kad se ulogiram ništa ne štima. Obje tipke za potvrdu ne reagiraju(joistick dolje i tipka lijevo ispod ekrana) - tako da ne mogu ponovno napravit reset, na ekranu mi je nekakav grafički bug, ne mogu pozivat....mobitel ne funkcionira. Zna li netko razlog? Inače, mobitel je na R1N035 firmware-u. Što da radim?
Probao to već prije. Ništa. Memory Stick ne koristim več dva tjedna otkad mi je mobitel prestao raditi sa stickom unutra ( a stick je ispravan - provjerio na čitaču, al to sam posto u drugoj temi). Što je razlog ovome što mi se desilo? I dalje mi kaže da imam R1N035 firmware... sutra ga namjeravam nadograditi na noviji preko SEUS-a. Hoču li to moči učinit sa ovako defektnim mobitelom, tj. trebaju li mi prilikom nadogradnje softvera tipke za potvrdu jer kako sam prije rekao nemam ih trenutno. Još da napomenem da u menu sad ulazim preko brojčanih tipki, mislim ono....
Sutra ču probat pa javim. Samo, malo prije sam pokušao instalirat one USB drivere koji su potrebni za nadogradnju softvera (u upustvima piše da mobitel mora bit ugašen) i nisam ih uspio instalirat. U upustvima kaže da držim tipku C prilikom spajanja mobitela na USB kabel pa če se pokrenuti "Found new hardwer" čarobnjak....meni se to nije pojavilo. Što da radim?
Bookmarks