A mene zanima da li si nezadovoljan sa sofverom koji je u D750i, u slučaju da ga imaš.
Evo zanima me mogu li nekako maknuti T softver i staviti mozda cak onaj od k750i ako su kompatibilni, ili nesto slicno? Cuo sam da ima neki program DaVinci koji to moze, ne? Please help?
A mene zanima da li si nezadovoljan sa sofverom koji je u D750i, u slučaju da ga imaš.
Ma nisam nezadovoljan, ali mi ide nakurac kako svi lijepo seru po d750i a k750i je bog. I zato sam mislio prebaciti onaj od w800 ( da, sad sam se sjetio da su zaravo w800 i d750i isti) na d750i.... Ma zapravo , jel smatrate da mi je to uopce potrebno???
Nemoj slušati druge.Ljudi su tupavi i vjeruju svemu.Ako si ti zadovoljan, nemoj ništa dirati.Nije hitno, to možeš i poslje napraviti.Izvorno postao Time Less
E hvala evo jedan pametan savjet... I daj mi onda ti molim te ako ti nije bes samo reci zasto bi taj T softver trebao biti los?
Evo je si sad idem kupiti mob... Wish me luck :>
Ja kupih. :impressed:
Nego, kako se mogu skinute teme brisati sa uređaja?
EDIT: Skužih. Nema veze.![]()
Zadnji uredio frish : 22-08-2005 u 14:40
Cesto operateri znaju zakljucat neke stvare na mobitelu(K700 SW interpolacija na 1MP), ali mislim da to nece biti slucaj kod d750.Izvorno postao Time Less
Jesi prodo Nokiu?Izvorno postao frish-KI
Jok! Still on the market.![]()
Evo i ja kupih isto jucer i imam stotine pitanja, tako d amozete izbrisati iz naslova ovo "micanje T branda" pa da ovo bude generalni topik o d750i. Dakle...
1. Mogu li kako koristiti glazbenu tipkua da mi nisu slusalice ukljucene na mob?
2. Imam mail na G-mailu, i probao sam naci pop postavke za mob , ali na toj listi nigdje ne pise za mobitel pa sao odabrao OTHER postavke, i ja kazem da trazi mejlove , a on trazi 5 minuta i kaze da posluzitelj nije pronađen?
Ajde neka ovo bude sve za danas, sutra cu jos gnjaviti...Please help
Pop postavke za gmail na mobu? Jesi na to mislio? Mislim da većina tih besplatnih mejl davatelja usluga ne daju pop i smtp postavke.
Eeeej nemoj ti tako o gmailu, covjek ti da preko gigabajta prostora a ti ces da nema pop... Evo ima pop za ove :
--Mail Clients
Outlook Express and Outlook 2002 (and older) (Windows)
Outlook Express and Outlook 2002 (and older) (Mac)
Outlook 2003
Entourage 2004
Entourage X
Eudora 5.1 (and higher) (Sponsored & Paid Mode)
Eudora 5.1 (and higher) (Light Mode)
Netscape Mail 7.x
Netscape Mail 6.2
Netscape Mail 4.5, 4.6, or 4.7
Apple Mail
Mozilla 1.7
Thunderbird 0.x
Other
--Wireless Devices
BlackBerry Internet Service™
Čovjek? Pa, ako ih da, gdje se mogu naći? Link?
Ne mogu se naci, ili te oni pozovu, ili te netko pozove... Ja imam jos pozivnica, pa daj mi samo svoj mail i pozvati cu te, ali daj mi odgovori ako znas svejedno...
Dakle tvoj mejl je...?
Evo imam jos par pitanja...
- Je li ikako moguce onu T tipku maknuti da mi sluzi za MP# kao na w800 a da nemoram flashovati software?
-Čemu služi ona tipka, kada se mob gleda sa stražnje strane, jugo-istocno od kamere ?
- Kakva je inace brzina bluetootha, jer meni je jako spora, npr. jedan mp3 sam slao 20 minuta frendu...?
- I opet, je li moguce nekako koristiti glazbenu tipku da handsfree nije uključen?
- sam ne možeš "maknuti" tu T-mobile tipku, jedino sa zamjenom softvera;
- nemam pojma na koju tipku misliš. odostraga ja nemam nikakve tipke; imam jedino onu koja se pomiče lijevo-desno za otvranje i zatvaranje poklopca od leće;
- brzina BT-a na mojem je vrlo brza; jedan mp3 od cca 6 mb sa prebacio za minutu i pol;
- mislim da nije moguće.
Nije ni senzor, to je gumena zastita ispod koje se nalazi prikljucak za vanjsku gsm antenu.
Brzina BTa ovisi o oba uredjaja. Npr. meni je na K700i BT prilicno brz, no kad saljem nesto frendu na T630, dosta se uspori, skoro dvostruko.Izvorno postao Time Less
Bookmarks