Dobar štos! Pojednostavljuje i ubrzava stvar! Nadam se da će i VIP to ubrzo uvesti!
Više nije potrebno(ali se još uvijek može) zvati Simpa izbornik,nakon skidanja zaštitne folije sa 14-znamenkastog broja utipkajte *123*XXXXXXXXXXXXXX# (XXX... je broj sa bona) i pritisnite tipku za pozivanje.Za nekoliko trenutaka će vam stići obavijest o stanju i valjanosti računa. www.crogsm.com/novosti/ samo treba skrolati prema dolje
Dobar štos! Pojednostavljuje i ubrzava stvar! Nadam se da će i VIP to ubrzo uvesti!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možda,trude se ne kopirati usluge previše jedni od drugih.
Uglavnom neznam zašto tu uslugu nisu prije uveli jer je T-mobile (tadašnji T-mobil) to imao još 2000. godine i imao sam priliku sam isprobati kako radi.A i manje baterije se potroši.
ja u zadnje vrijeme na vipu uspijem ukucat bon tek nakon negdje petog ukucavanja,tak da bi mi to dobro doslo!
ovako imaš prilike na vrijeme reagirati ako ti zbriše prst, pa nešto pogrešno ukucaš...
A naravno sve bi bilo lijepo i bajno kada bi dotična usluga radila,nisam uspio iz 2 pokušaja-Network problem (na T68)![]()
Eto napokon radi.Malo im je kaskalo za reklamom ali ... bar radi![]()
Uobičajena praksa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks