Upravo sam se morao odvojiti od telefona i vratiti ga nazad, šmrc... Telefon je stvarno fantazija, K750 sa većom ms karticom ili w800 će definitivno biti moj slijedeći telefon, samo da još lovu skupim![]()
Upravo sam se morao odvojiti od telefona i vratiti ga nazad, šmrc... Telefon je stvarno fantazija, K750 sa većom ms karticom ili w800 će definitivno biti moj slijedeći telefon, samo da još lovu skupim![]()
koja je razlika izmedu k i w osim u kartici i flight moda?
ima li ih uopce?
i slusalice
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
AFAIK i u onoj tipci koja se nalazi iznad joysticka, na W800 ona poziva walkmen...
AFAIK???
kaj je to?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
as far as i knowIzvorno postao njoffra
hvala
znaci to je to kaj se razlika tice
onda mi je drago da sam uzeo d i samo puknem soft od w
voila
Ja sam ga kupio i to nisam imao pojma nego da uz njega ide kartica od 512mb i da ima 2 megapiksela...sad vidim koja sam budala bio što da sam kupio nešto loše...
Inaće baterija na muzici traje 14-5h(barem meni) kad je i mob(mreža) uključen...a kad je isključen preko 20h...
Slušalice su odlične...imaju tri "nastavka",najmanji nastavak ulazi skroz u uho i totalno blokira sve zvukove...a bas je odličan samo malo bole uši ako se stavi na "mega bass"...
Muzika se mora razvrstavati po folderima..npr. prvo moraš napraviti folder izvođača i tek onda unutra aubacivati foldere sa muzikom...
Muzika svira i kad igraš igrice i kad slikaš(ali stane na kratko)...
Kabal za prebacivanje podataka se dobije u kompletu i kad se mob priključi,komp ga prepoznaje kao dodatni "drive"...sa karticom se dobije nastavak da vam može biti priljkučena na MMC card reader...kad je mob uključen i na kablu si podaci u mobu nestaju(osim onih što su u memoriji mobitela)i pojave se tek nakon otkopčavanja kabla,to jest može se prebacivati podatke dok je mob uključen...
Imao sam symbian mob-N6600,tako da me je sad više zanimalo nešto što je brzo i ida ima dobru kameru iako sam za iste novce mogao dobiti 6670 ili 6630...a i ovak je w800i teška šminka ali pila od moba...
@Gog sve preporuke za kupnju(zvučim kao ovi mobilovci što ih potplačuju da veličaju SE
)
i još nešto nastavak od slušalica može biti kao mikrofon(fino na žici pa moš napravit interview s nekim)
Zadnji uredio zappan : 19-08-2005 u 15:46 Razlog: spajanje
Hehe, nisam ga kupio, bio mi je na testu, više čitajte u novom MobiluIzvorno postao IggXy
![]()
uz kratki povijesni pregled kako je nastao walkmanIzvorno postao gog
![]()
![]()
Dali Mogu SluŠalice Od W800 Na K750?
Da jer su slušalice izvedene kao najobičnije,to jest imaju 3,5 jack ali onda imaš jedan kabal koji spajaš u mob pa onda u njega slušalice...Izvorno postao smogovac
Evo ti slike kabla i slušalica:
![]()
zakon, ko na n-gage. con to 3.5-aux kabel-linija i evo ti prave muzike. bas mi se sviđaIzvorno postao IggXy
aha,na k750 nije tako...brijem da su ove dosta bolje,znaš li koliko dođu ,tj. dali se mogu posebno kupiti
neznam...mene najviše zanima ako će se pojaviti konektor koji nema žice neko je odmah na njemu ulaz i samo priključiš obične slušalice...Izvorno postao smogovac
Brijem da te slušačice možeš nabaviti u Elektro Magicu...
baš ću pogledati..pa kaj nisu takve sluške na mojem?ak na to misliš?
da........
Pa te su odlične slušalice jer su jednostavnije od ovih što sam ja dobio...moram ih nabavit
ali kao nemaju tako dobar zvuk...
mobitel je perverzija!
bio mi je na testu i totalno me odusevio, pogotvo onaj out pa ga mozes spojit na liniju-bolest!!!
u elektromagica kosta 3300kn, ali ja mislim da se to isplati itekeko......
Ja ga furam i na liniju i na male zvucnike u kupaoni...Izvorno postao aksicni
![]()
Za što/koga si ga testirao?Izvorno postao aksicni
...Izvorno postao aksicni
...ma mob odlično izgleda, budem se raspitao za njega pa možda ga i nabavim...a ovo za slušalice, odlično napravljeno - 3,5 mm jack...i cijena je za takav mob sasvim fer...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
perverzija znači da je odličan, mene je totalno oduševio!!!Izvorno postao Eminem
uzimam ga na korištenje 100%
tko zna dali na k750 dal se može promijeniti doljni dio maskice,oko tipkovnice,jer sam za ključem zgrebo i sad mi je bijela crtica i to me iritira do bola??
Bookmarks