NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 49 BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
Hehe, to sam znao i prije
Najjace mi je pitanje, spremni ste pucati?![]()
Da vidimo kolko ste tolerantni prema drugim sudionicima u prometu ---
http://www.sigurno-voziti.net/agresivnost.php
ja imam 35 bodova.
nekad sam janje,a nekad tigar na cesti.
ne izlazim iz auta da bi sral nekom , al bome se ismijavam babama iz svog auta.
najzesce mi je kad staju kof onih znakova di je onak ukosena cesta s prednosću prolaza
recmo ima na kneziji to jedno - pišam od smjeha
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 49 BODOVA
Hehe, to sam znao i prije
Najjace mi je pitanje, spremni ste pucati?![]()
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
39
BODOVA
ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA
šta ću kad volim psovat druge vozaće![]()
Nije da se hvalim ali deset bodova kao pravi profi!![]()
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
46bodova. nije dobro
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE46 BODOVA
Kad nisam u volji sigurno bih pucao u nekoga, za samoobranu koristim svrdlo duzine 1 m fi18, a nekad vozim 2o kmh kad me pukne...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
..ma 49 bodova![]()
46
BODOVA
...mici mi se s puta, ide baba ljuta...![]()
![]()
![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
điz vi ste si neki ludaci ... bas me zanima kaj bi dj_velji bilo
11
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
...hehe , novi sam vozač pa tako...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
23... ajme, a mislio sam da sam blaži... :cer:
40
BODOVA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
8
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
još ne vozim, ali sam išao onak kak bi radio kad bi vozio
ispalo mi je 71
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
......uu brrrllljjjjoooo crni sine....Izvorno postao bbbrljo
brbljo..tebe treba u kavez pa u auto...opazan si sam za sebe..
meni ispase NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
24 BODOVA
volim bržu i opasniju vožnju
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a nisam ni sumljao...a tko ne voli al ne volimo ovim plavcima vadit zivotinjiceIzvorno postao bbbrljo
zato se ne divlja svugdje, nego samo tamo di znaš da ih nemaIzvorno postao jdabic1
...ili ideš vlakom !!!Izvorno postao bbbrljo
![]()
153
BODOVA
"Drumski Ratnik"
Ratničkog ste raspoloženja. Vi mislite da je cesta bojno polje. Nije važno tko preživi, jer vi ćete ionako jednom stradati u prometu. Savjetujem Vam da se prevozite javnim prijevoznim sredstvima: vlakom, autobusom ili tramvajem i to po mogućnosti na zadnjim sjedalima, jer vi ste opasni i kao suvozač. Ne promijenite li brzo svoje ponašanje i shvatite da se upravo vi pogrešno ponašate u prometu mogli biste završiti na groblju s natpisom na spomeniku «Ovdje počiva vozač koji je mislio da je uvijek u pravu»
nema ih gdje se dogodi neko sranje a tam ne mozes divljat svugdje gdje ih ne treba najdu se...Izvorno postao bbbrljo
loooolIzvorno postao IggXy
![]()
![]()
Ma da, mos misliti...
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 43 BODOVA
samo brzo i žestoko![]()
Bookmarks