moze, vidio sam kod frenda.
Zeta sam nagovorio da uzme V3 Black (deluxe) .... On voli takve stvari, ..... a i kvalitet ne zaostaje !!! Ja, licno, imam "par" zamjerki, al ko meme pita.......
A onda.... dodje kod mene sa crvenim licem i pita "Kako se ukljucuje video snimanje?"........... Fack me...! Sto me je djavo vukao za jezik da preporucujem kupovinu......!!! .... PITANJE:
Moze li V3 imati video zapis ??
moze, vidio sam kod frenda.
Kako brale?! Pomagaj!!!Izvorno postao Brunek
e to ti neznam (sorry), ali sam vidio da ima neke glupe klipove sto je on snimao s mobom.
Mozda je mijenjo software,
pa nema što drugo biti nego software...što bi drugoIzvorno postao Brunek
mama ti sestra!
Ak je mjenjao software, onda je sigurno stavio neko smeće koje nema tu opciju!
Neznam sta vi svi brijete al taj softwer postoji. Nije original od motorole vec je haknut li radi i podrzava snimanje video clipova na V3
Izvorno postao tvrtkod
Pa daj malo konkretnije, sta je stavio ? Kako se to zove,Dje ima?
BlueDevil HELP !!!
BD bas si popularan,ljubomoran sam
A kaj nije da se sa flexom ili flashom(ne kopcam bas motorole)mogu dodat takve opcije?
May the Force be with you!
ej ljudi to je nemoguce samo da znate. v3 nema tu opciju, nije hardwerski kompatibilna. na njoj se samo mogu gledati video klipovi ali se ne mogu snimati. definitivno
nemoj me zezat kad sam par postova gore napisao da moze, provjeri si cinjenice prije nego sto kazes da je nesto definitivnoIzvorno postao potaj@co
Kako se ne može?? Ja vidio da se može.
izvinjavam se moja greska. moze se snimati video. imas nesto vise na
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=9423
Evo informacije za sve !
Snimanje video zapisa na motoroli v3 je itekeko izvodljivo, promjenom softvera. Meni pomoc nije vise potrebna.....
POZDRAaAV TVRDKOD-uuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
samo treba udarit s 98R monsterom i to je to...o njemu smo već prije pisali. ako netko flasha, može napisati dojmove, jer mislim da nitko dosad nije na V3 mjenjao soft, a da je s ovog foruma, barem se nije pohvalio kakav je učinakIzvorno postao Stars Member
Evo tek sam se regao, uzeo sam v3 .... i sada bi me zanimalo ako mi neko moze navesti konkretno kako da stavim video zapis softverski u svoj aparat.. hvala![]()
Post iznad tvog (Inovatorov) ti veli: skini MonsterPack 98R i ožeži po mobu. Dobiješ novi bootloader, flex i flash, a i kamera ti je enabled. Sve što onda trenaš je editirati menu file (MMA_UCP, MMA_UDP) i postaviti negdje tu ikonicu od kamere.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
..ovako, ja nisam nikada nista radio sa mobitelom ovo će mi biti prvi put :bunny: , pa sada bilo bi dobro da mi kažeš dali postoji mogućnost da shebem mobitel (jer sam nestručanIzvorno postao BlueDevil
), a kao drugo , kada skinem ovaj program bili me mogao uputit kako šta da uradim. hvala
![]()
Ima nešto o tome u onih par threadova koji su na vrhu ovog foruma (tzv. STICKY).
A ima nešto o tome i OVDJE
HINT: postupak je isti-identičan kao i za ostale mdoele Motorole![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
evo ja sam počeo skidati programe, radim po postupku iz sticky topica "Upgrade na v600 - tutorial" jeli to ok postupak za v3 ... idemo korak po korak prvo cu skinit programe instalirati , spojiti mobitel, pa ću dalje pitati šta mi nije jasnoIzvorno postao BlueDevil
![]()
deri po tome, u suštini je sve isto.....v600 nema ništa više, tako da nema mogućnosti neke štete...ali pažljivo pretraži cijeli forumIzvorno postao Spamer
Izvorno postao Inovator
krenio sam i javio mi se prvi problem.....
javlja mi sljedeće:
PST Initialization failed! No security key detected!
a instalirao sam PST i patch , šta da radim
Bookmarks