mozes sa VirtualDub
Kako mogu izrezati i s kojim programom dio filma naprimjer reklame kad sam snimao neki film s TV karticom
mozes sa VirtualDub
Resistance is futile. You will be assimilated!
Da znam probao sam ali ne razumijem kako spermiti promjene na filmu ako idem save as AVI... bude mi veličina filma od 30 min 18 GB
To je raw AVI - nekomprimiran. Treba ti neki codec, napr. DivX, koji će to komprimirati. (analogija je odnos veličine kao kod BMP-JPG odnosno WAV-MP3)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da ali gdje mogu naći divx codec
najednostavniji program koji postoji
ako nemos preko VirtualDuba je
easy video spliter
mos ih nac ovdjeIzvorno postao Big**Smoke**
ovdje
mislim da mozes i sa programom 'movie maker' koji ti je vec integriran u windowse
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
http://www.doom9.org/
tu imaš sve alate i info
...točnije, Windows Movie Maker... pa s njim možeš radit što god hoćeš, a što se tiče konverzije, .wmv zauzima manje mjesta od npr. .mpg , a i slika je bolja... provjereno...Izvorno postao flOorKilla
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
www.adobe.com
Malo bolji programčić, Premeire Pro 1,5. Ja koristim 6.5 jer nemam crack za 1,5 (To je najnoviji jer je Adobe poslije sedmice počeo drugačije numerirati)
ma imam ga ali s njim nikako ne uspijevam to uraditi možete li mi vi to objasniti
Easy Video spliter i Easy video joiner.
Taj file koji si snimao s tv karticom nije encodiran zato ga najprije obradi sa dr.divxom.
(VDub ne radi sa .mpg fileovima)
U VDubu selektiraš dio koji hoćeš izrezati, uključi video-direct stream copy i ideš pod save as avi...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...koliko znam, encodiran film je u .avi formatu... bar moja kartica snima u .avi ...Izvorno postao XLR8R
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
moja snima u mpeg i mogu ga otvoriti u v dubu
Koji vdub imaš? Moj 1.5.10 nemože a baš mi treba ta opcija da prije enkodiranja srežem reklame i sl.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Virtual dub 1.5.10.1 radi sa mpg fileovima-provjereno..........ako trebaš rezati mpeg onda si skini TMPG Encoder i pod file imaš MPEG Tools,kasnije ga samo konvertiraj u avi........Izvorno postao XLR8R
ima možda neko za odrezat 3gp filmić ili ga moram pretvarati u mpg pa ponovno u 3gp kada ga odrežem???![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks