idu memory stick duo,može se napraviti, potraži na aivi, ili dotsisu program neki (znam da za s60 to može control freak)
Da li se može to napravit i kako i koje memorijske kartice idu u P900???HVALA
Zadnji uredio Ivan 2 : 23-07-2005 u 16:42
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
idu memory stick duo,može se napraviti, potraži na aivi, ili dotsisu program neki (znam da za s60 to može control freak)
Može li netko napisat di se može nać onaj firmware od P910 koji ide na P900 pa se mogu koristim PRO DUO kartice??(gledao sam po forumu ali nitko nije napisao di se to može nać)HVALA
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Kako si i sam rekao o ovome je vec bilo podosta rijeci na forumu. Znam jer sam sudjelovao u takvim raspravama. Detaljno je objasnjeno kakve mem kartice idu u modele SE P serije, a i o FW P900/P910 je dosta receno. Pregledaj jos malo, vjerojatno ti je promaklo!
Sto se samoga FW - a tice. Tesko da ces to pronaci, a ako i pronadjes gotovo nemoguce ce biti da ga sam i promjenis (ako nisi neki "opaki" unlocker). Moj savjet: potrazi nekoga tko se bavi unlockingom mobova i ima iskustva sa SE, pa kod njega potrezi ovu uslugu. Ako moze neces izdvojiti puno novaca (50-75kn)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks