javljam se samo da ti pohvalim nadimak!
Prvo, pozdrav svima...
Ovak, zanima me vaše mišljenje o Nokiji 6510, kakve je kvalitete, imali li softver bugova, dojmovi vlasnika, trajanje baterije (imao sam 8310 i baterija mi je trajala tjedan dana) i posebno me zanima dali je lagano pisati poruke i ići po menijima s obzirom da su navi tipke spojene.
Hvala unaprijed.
javljam se samo da ti pohvalim nadimak!
A što fali nadimku?
pa nista, samo kazem da je dobar? tram11?
Uzmi si taj mob, bolji je od 8310, bolji ekran ima... i malo vecu memoriju... naviknes se na tipkovnicu...
mislim da ima i boljih za istu cijenu
i to je isto istina...
Sve super,sve za 5 jedino izbjegavaj software V 4.06 jer se nakon previše spremljenih slikovnih poruka telefon zna neposredno prije slanja SMS-a restartirati.Kao kad ukucaš kodove za promjenu kodiranja glasa.
6510 ni u kom slucaju nije bolji od 8310, tocnije skoro su identicni.
6510 je serija 6 a 8310 serija 8 sto je velika razlika. Drugo 6510 je osjetno jeftiniji od 8310, a trece 8310 duplo bolje izgleda 6510 ima nekako ispran izgled,barem ja imam takav dojam.
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
malo pogledaj rezu ekrana pa ces vidjeti koji je bolji
Poslao: coma_zgb
pa nista, samo kazem da je dobar? tram11?
Ma nisam ja Target iz Tram11...štoviše ne slušam hrv. rappere, samo mi se svidio nadimak...
Sad za mob...noje meni bed naviknut se na tipkovnicu, sam me muči kaj su navi tipke spojene pa me zanima dali se često stisne više tipki il ne? Kaj ima bolje za 1.500,00 KN? Za izgled...imao sam 8310 i bio mi je čisto OK mob. Kad sam stavio 5.01 soft, nije se više resetirao, blokirao, ni niš...a i tipkovnica mi je bila OK. 6510 mi isto OK izgleda.
ma meni je i moj ekran sasvim dovoljan.
Stvarno ne razumijem zasto prelazis s konja na magarca odnosno sa 8310 na 6510?
Meni 8310 sto puta ljepše izgleda.![]()
de gustibus non est disputandum! 48*84 ti je dovoljno! 6510 ima vise funkcija! uzmu t68m(i)
Hm, da naglasim...nemam više 8310 i nekak me više privlači 6510. T68 mi nije nešto posebno, imam dojam da joystick nakon dugotrajne upotrebe ode kvragu... od ericssona jedino može proći P800...
bit ce ti jako zao sto si mjenjao. Pozeljet ces opet 8310![]()
Ja sam požalio što sam kupio 6510.Odmah sam htio 8310-icu.No nekak sam sa 6510-icom izdržo 5 mjeseci.Nije mi se previše dopala.Nadam se da će nove Nokie imati bolju kvalitetu plastike.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Gledao sam jednu Nokia 6510 u prodavnici i kad se upali indikator baterije pokazuje da je baterija puna, a telefon se ugasi za dve sekunde. Trgovac mi je rekao da je baterija prazna i da je to normalno, te da ce nakon formiranja baterije indikator normalno pokazivati stanje baterije? Takodje mi je rekao da se kapacitet baterije povecava prilikom drugog i treceg punjenja. Na primer, prvi put se napuni za sat vremena a istrosi za dva dana, kod drugog punjenja puni se dva sata i traje 3-4 dana, kod treceg punjenja puni se 3 sata i traje 4-5 dana sto joj je i kapacitet. Nesto se ne secam da je bilo tako kod starijih Nokia? Cudno mi je malo da se kod inicijalnog punjenja napuni za sat vremena, a jos cudnije da indikator pokazuje da je baterija puna, a ona je, u stvari, prazna???
Normalno ti je da je u dućanu baterija malo napunjena. Sad koliko će mob raditi to zavisi o modelu i bateriji. Kad sam kupio Alcatel 301 radio je oko sat vremena, a Ericsson T39 se nije ugasio niti nakon 2 dana.
uvijek na pocetku treba puniti mob jako dugo barem kod prvog punjenja, iako pokazuje da je pun
8310 i 6510 su identični, razlika je jedino u ekranu i par sitnica u softwaru. Ako si bio zadovoljan sa 8310 bit ćeš zadovoljan i sa 6510.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks