probaj ga upalit u flash modu..najvjerovatnije ti nece nist prikazat na mobu..spojis ga sa kompom i komp ce ga prepoznat * # i zelena slusalica istovremeno.Izvorno postao Devil_007
Mobitel mi se ne želi upaliti samo mi blinka ekran....mobitel je fleshan po bluedevilovim uputama i sve je normano radilo do danas ......molim vas dajte mi pomozite ...komp mi ne prepoznaje mob ...hto sam ga natrag flashati ali komp mi ne prepoznaje mob ...što uciniti
probaj ga upalit u flash modu..najvjerovatnije ti nece nist prikazat na mobu..spojis ga sa kompom i komp ce ga prepoznat * # i zelena slusalica istovremeno.Izvorno postao Devil_007
probao sam ali ne radi........probaj ga upalit u flash modu..najvjerovatnije ti nece nist prikazat na mobu..spojis ga sa kompom i komp ce ga prepoznat * # i zelena slusalica istovremeno.
cudna pojava treba pokusavat vise puta meni je tak bilo i kad sam vec skoro odustao onda je upali..mislim da je na forumu bio slican problem i na kraju je bila ak se ne varam kriva flex folija. mozda je isi slucaj i kod tebe.Izvorno postao Devil_007
mobitel sam felesao još davno..i znam da sam nešt bio napravio krivo i onda sam ga uspio upaliti u flash modu....ali sad je to drugačije....kad upalim mob prikaže mi početnu sliku (hellomoto) i onda mi se mob sam ugasi i ekran počinje blinkati svakih 10 sekundi....mob mi ne prepoznaje ni P2KTools niti ttc tj. nitijedan program.......
nije zelena tipka nego crvena za flash mod, probaj tako.Izvorno postao jdabic1
Resistance is futile. You will be assimilated!
istina ...sad je upalilo....nije zelena tipka nego crvena za flash mod, probaj tako.
joj da a koji zajeb sorry...znam da je s lijeve strane a posto vec neko vrijeme nemam motorolu zaboravio da je naopako...joj jedanput soorrryyyIzvorno postao **gogi**
Da, tipična zabuna - jedino Motorola ima (iako ne na svim modelima) zamijenjene strane crvene i zelene slušalice
Devil_007, jesi sredio stvar?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jesam sve sad radi dobro ....hvala svima
imam ja pitanje.... tata mi ima motorolu hmmmm mislim da je v50 ona mala preklopna i sad jucer je normalno razgovarao i nakon toga na displayu se pojavilo "Blocked"????
sto se dogodilo???
Smrdi na nekakav problem sa mrežom. Da mu nije blokirana kartica, ili je u kodirani mob stavio karticu druge mreže, ili tako nešto?
ma nije,to znam sigurno..dan prije toga je razgovarao normalno..ima stalno istu karticu..ne kuzim sto se moglo dogoditiIzvorno postao BlueDevil
![]()
Daj probajte, za početak, prebacit SIM-karticu u neki drugi mob (tvoj, recimo). Tako da vidimo radi li se o mobu ili o kartici.
eeeeee ocem to cu probat))
Bookmarks