Juce sam skinuo Fexplorer 1.14 beta sa neta, i malo sam se igrao sa procesima i tasksima koje nova verzija podrzava. Nesto sam pokusao ugasiti, nesto uspio, nesto ne, ali uglavnom dosao sam do interesantnog otkrica. Ugasivsi neke procese uspio sam napraviti od crvenog dugmeta tipku kao i na ostalim Nokijama. Znaci, kad stisnes crveno, ugasis (kao da si isao na exit, ili ga u task menadzeru ugasio na "c") sve aplikacije (naravno i meni takodje, pa svaki put kad ulazis u njega moras sacekati 1-2 sekunde da se upali).
Ali ima jedan problem, toliko sam puta pokusao ugasiti neke procese da sam vec zaboravio sta je bilo ugaseno, a sta ne, pa sam restartovao telefon da mi se vrati na staro i onda zaboravio kako opet naciniti da na crveno izadjem iz bas svake aplikacije, kao da sam isao ne exit. Sad ja molim forumase da pomognu, da pokusavaju otkriti koji proces (mozda i vise njih) treba ugasiti ili da kazu ako vec znaju.
p.s. Otkrio sam da se i prozorcic za dodatne opcije ne dize polako, nego se odmah pokaze.
Bookmarks