griotte!
dragi moji forumaši, evo mene zanima šta najviše volite jesti od slatkog...?
dali su to kolači, čokolade, keksi...itd.. i koji od navedenih su vam najfiniji....?
dal vam vaša mama,ili kod vas starijih ženica sprema neki kolač koji vam je najbolji i koji samo ona zna tako napraviti?
baš sam pojela lino ladu, pa eto da vidim šta vi to slatko volite papat. volim više kod lino lade ono bijelo, uz mrvicu crnog...
od kolača mačje oči-ili majmunski kolač ( s bananama i čokoladom)
od keksa domačica i napolitanke
sladoled king s jagodom čokoladom i vanilijom
i tako dalje...da čujem vas...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
griotte!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidiš njih sam zaboravila. volim i to. e da, ne volim nikako čokoladu s marcipanom. fuj.
Joj ni ja... al nisam ni ljubitelj bijele čokolade...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam ni ja ali kad nema ništa i bijela milka je zakon.
Ili 'bijeli dečko', kad nema niš drugo
Ste probali one bademe zapržene u karameli od kraša? Isto su mi odlični.
Sve kaj je slatko, bez obzira na oblik, ime, porijeklo. Jednostavno sam lud za slatkim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne znate vi sta valja...baklava za Bozic (al da odstoji 10-ak dana) i ormasice il kako bi ovi nasi muslimani rekli 'hurmasice'...
Sve u svemu, nase bake su neponovljive...![]()
@ Blackhawk Molim da me se izuzme iz gornjeg posta, ja san napisal SVE.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Volim ama baš SVE od slatkog, a najviše griotte, bajaderu i milka čokolade.![]()
Čokolada Lindt, izbjegavam slatko jer se u mojim godinama kili jako teško skidaju a kad sam na dijeti vele sam neurozan.
ništa šta je hrvatsko. to fuj (tipa kraš), ja samo fine specijalne bogate čokoladice njam, ja volim sve šta nije uobičajno...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kak mi je bilo lijepo ovaj tjedan na praksi u krašu, samo hodas po pogonu i uzimas cokolade, kekse,.... sa traka.
meni bi se zgadilo nakon mjesec dana
Ovaj je totalno lud ili ima bolesni smisao za humorPoslao: flOorKilla
ništa šta je hrvatsko. to fuj (tipa kraš), ja samo fine specijalne bogate čokoladice njam, ja volim sve šta nije uobičajno...![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
točno, bajadera je mrak, ma meni su sve bombonijere super. samo da nema marcipana i to je riješeno u 10 min.hehe.
iz McDonaldsa mi je mrak onaj sladoled s preljevom od čokse i onaj MCflurry nesquik. e brijem da ću do Mcdonaldsa...nabrzinu..
baklava mi je preslatka, ali torta od čokse i kremšnita ali da je dobra....to volim.
baka mi radi najbolju mađaricu.
moja baka rastura torte i kolače. sad sam baš pojeo cijeli mersi mmmmmmmmm
BAKLAVA;BAKJAVA;BAKLJAVA!
joj šta ja volim baklavu:kad moja stara napravi onak pravu bakljavu da se sva mast cijedi sa nje,ma staviš zalogaj u usta
ka hipnoza ma ka šta je moj rođo reka:
BAKLJAVA JE BOLJA OD SEXA!
nemojmo pretjerivati sad...
to volim, kad čitam vaše postove i umirem od smijeha!!! svaka čast dečki!
ali ja ipak ostajem kod toga da je seks daleko bolji od baklave![]()
Probaj kombinirat'...
Ja sam ljubitelj ljutog pa stoga slatko - fuj!!!
A i zgadilo mi se dok je Krašev pogon još bio u Branimirovoj pa svako jutro smrad zagorene čokolade (još i sad si to mogu dočarat')...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
e vidiš ja ljuto ne podnosim. slatko i slano dolaze u obzir. i kiselo.![]()
Milka čokolada... ubaijam za nju...
I ja obožavam ljuto niš nije preljuto za mene.![]()
Bookmarks