neznam ako sam dobro objasniu u naslovu, ali mi treba neki program kojim bi zastitio snimljene podatke na cd-u ili dvd-u tako da ih ne moze svatko kopirati
neznam ako sam dobro objasniu u naslovu, ali mi treba neki program kojim bi zastitio snimljene podatke na cd-u ili dvd-u tako da ih ne moze svatko kopirati
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Nemože ! Kojim god ti programom zaštitio drugi će drugim programom to razbit,jedina dobra stvar (to ja radim) je da decriptiraš (ja misli da je decript) fajlove, pa da se moraju otvarat pomoću lozinke !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Htjeo si valjda reči enkriptiraš sa lozinkom, a dekriptiraš ih pomoću lozinke...
E pa to nisam znao dali je encript ili decript !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
...nabi sve u .rar i zaključaj - naravno lozinka se ispisuje na CD...![]()
ovako, mozda nisam dobro postavio pitanje,
imam jeda "film" koji je snimljen na DVD i ocu da ga ne mozes kopirati
Imaš onaj program koji ti stvori disk na kojem piše 200 mb više nego što može imat i onda kada pržiš to ti piše da nemože jer tvoj prazan cd ima manjka 200 mb,ali kao što sam već reko,sigurno i za to imaš progrma koji tu zaštitu može razbit !
Bila je nedavno tema o tome. K!K! je isprobao sve tamo spomenute zaštite (među njima i ovu) i nijedna nije radila.
Probajte naći SecuROM zaštitu. Navodno ju je teško razbiti (treba 5 programa da bi se iskopirao jedan disk sa tom zaštitom). Ja sam ga već tražio ali nikako ga nisam uspio naći.
ma ne treba biti neka bolesna zastita, nego sam tek tako da neki amater ne moze ili da se malo naje.. oko toga. Nije bitno da je vrhunska
I ja sam već tražio, ali nisam našao ništa efikasno osim SecuROM-a kojeg nemogu nigdje naći.
mogao bi dvd kompresirati u divx, otvoriti ga u virtual dub-u, nanjeti 10 minuta neispravnog video materijala na kraj filma, rekompresirati ga u mpeg i napraviti DVD... inače ako dobro radiš, može proći i 100% bez gubitaka kvalitete slike...
to sam ja radio sa div-x-ima... prije....
nije probano na dvd-u....
Kada ubaci film u komp sve ide savršeno... jedino poslije špice mu zabloka komp... (ali ko gleda poslije špice) uglavnom film radi savršeno...
a kad bude htio kopirati, nero bi mu trebao izbaciti grešku i prestati kopirati, a onda kada bi pokušao sa alchoholom, i uključio da preskače greške, načeako bi se 40-ak sati dok preskoči 100mb grešaka (to je jaaako puno blokova, a jedan blok očitava po 10-ak sekundi...
svaki cd-se da s kopirat...recimo GTa san andreas za PS2 i pisalo je da cd ima 5 mb...
a ja sam samo prenesao filove ne HDD pa onda na cd.i radi...zato je najbolje zaštit lozinkom.....
Samo sprži film ili igru ili kaj več pržiš i na kraju zapisa na cd-u sa šestarom upikni točku. tak niko nemre kopirat na komp ili prepržit.
I tako nesto ti je uspelo!?Izvorno postao Sam Fisher
Tak je frend prodavao severinine cd-e. I vjeruj mi fora pali.
Nemogu da verujemIzvorno postao Sam Fisher
![]()
ja sam sprobao to sa šestarom....sa svim sam probao i nije išlo ali sam uspio sa Clone Cd-om........
Practice makes perfect.Izvorno postao n-gage
![]()
samo da kazem da sam uspio ovo sa sestarom .. stvarno gotivna fora ..
svaka cast legendo![]()
![]()
![]()
i zašto se takav cd nebi dao presnimit? pa postoje programi preko kojih se može izvuč vrlo jednostavno svi podatci do oštečenja ili ogrebotine na cd-u
Nisam ziher al mislim da pali samo na filmovima jer da bi presnimio film on mora biti u "komadu" a pošto ne može pročitat jedan dio ne može se ni presnimiti.Izvorno postao sodom
zašto bi trebo biti u komadu?! skida se skroz do dijela gdje je disk oštečen
Cak je moguce i poslje tog djela nastaviti spasavati cd !
Ide bez ikakve frke ... prog se zove bad copy pro
Imam ga i radi ko urica ... jedina mana je kad dojde do jako ostecenog djela da lagano zblokira comp tj tada nesmijete nista raditi tj nemozete sve dok ne "iscita" tj dopise taj dio .
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !