...koji su sve programi i ostalo potrebni za pretvaranje S65v (Vodafone) u S65 (obični)...
...koji su sve programi i ostalo potrebni za pretvaranje S65v (Vodafone) u S65 (obični)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najednostavniji način je Winswup sa verzijom koja ti odgovara. Prije bilo čega treba napraviti full backup sa V-klayom. U slučaju problema uvijek se možeš vratiti na početak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ok, hvala...
...ali ajde ako nije problem, pa mi samo reci koji da skinem -> http://www.allsiemens.com/flash/ ...
Niti jedan sa te stranice. Prvo pogledaj koju verziju imaš u svom i onda na http://eh.student.utwente.nl/~landy/ skini onu koja ti odgovara. Pazi na jezične pakete.
Baš sam sad gledao, na eh.studente imaš samo veriju 91, ali sa svim jezičnim paketima. Tebi treba 910404, ako se ne varam. Na www.siemens-free.tk imaš sve verzije, ali samo jedan jezični paket.(Ne znam koji)
Zadnji uredio Sljaka : 09-08-2005 u 21:40
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...a sad imam problem jer se ne mogu ulogirat na http://eh.student.utwente.nl/~landy/ ... ne vidim nigdje link za registraciju...
...ok, još jednom hvala...
Dobri stari Landy... uh koliko nisam tamo bio...
username/pass: mobile/elibom
Forumaš godine :)
...ako se ne varam, 910404 ima samo za S55 i M55, ali ne i za S65...Izvorno postao Sljaka
...hvala...Izvorno postao sezam-picika
Ups, krivi link. Točno.
Imaš za S65 v25 i v50. Imaš na www.siemensfreaks.com program za provjeru jezičnih paketa pa vidi koja ti verzija treba.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...a sad izvještaj:
1. Problem sa samim kabelom - radi sa MPM, dok ga V_klay ne prepoznaje.
2. Winswup mi blokira komp, i to totalno pa ga moram resetirat.
3. Ne znam što napravit...
Samo jedno pitanje. Kakav kabel točno imaš? Serijski ili USB? Orginal ili ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...USB, al ne znam dal je original jer je frendov (kupio je kad je uzeo CX65), vjerojatno je neoriginal...
...a ovo je problem: kabel je DCA-540 ,koji nije uopće podržan ni u jednom programu, čak ni za update...Izvorno postao Eminem
trebao bi raditi i sa V_Klay-om... Jesi probao sa Atenablerom?
http://www.siemensfreaks.com/prog/ATEnabler_v2.0.rar
maraschino - PTICICA
...nisam, budem pa javim...
EDIT: Ništa, ko da ga i nema
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-08-2005 u 21:58
probaj patchirat bootcore sa java progićem nekim,neka ti šljaka ili 3atmr da link od njega,jer neznam napamet,probaj malo potražit po siemensfreaks.
Znači kada ga skineš bit će ti u javi i to samo prebaciš u mob i pitat će te da patchiraš bootcore i ti stisni yes i poslije ga pobriši kad završiš i onda probaj v-klay!!! Javi što je bilo!!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne mozes patchirati vise verzije fw-a... samo one nize od v25
maraschino - PTICICA
možda čovjek ima nižu od v25,neka vidi pa proba ako ima nižu!!Izvorno postao 3aTmr
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pa ovaj post nije bio namijenjen tebi nego njemu... da provjeri koja mu je verzija pa nek vidi sta dalje...
maraschino - PTICICA
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-04-2006 u 22:16
...ali kako da riješim problem blokiranja kompa kad pokrenem Winswup update...
Jesi instalirao USB-Com drivere? Ako nisi instaliraj.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ma ne pomaže, jer jednostavno NE MOGU instalirat drivere... čim spojim mobitel i komp, on automatski instalira samo drivere za modem... za ostalo ni ne pita, a kabel normalno radi...probao sam sam instalirat drivere, ali ne reagira na to...Izvorno postao Sljaka
...ma stvar je u tom modelu kabela, pa ću morat nabavit drugi...
...ali sad pitanje koje sam već pitao: kako i napravit update kad mi Winswup blokira komp...
probaj slijedeće. Ukopčaj samo kabel bez mobitela i pusti da ti XP (pretpostavljam) prepozna kabel kao novi USB uređaj. Kad zatraži drivere instaliraj mu USB-com. Ako neće automatski instaliraj ih ručno. I s obzirom da ih ima više verzija isprobaj ih dok ti jedna ne proradi.
A winswup bi mogao blokirati zbog kabla.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks