probaj po forumu s opcijom search naci drivere i potrebne
programe ako ti i onda ne bude radilo, ponovno se javi.
Dakle, kupio USB kabel za 100 kunjerosa u hg-srotu i nece da radi. Kabel je za V60/V66 ali procitao sam _ovdje_ na forumu na 100 mjesta da vam radi taj kabel. Komp stalno izbacuje "USB device not recognized", al u par navrata je i ispisao "Motorola v300 connected" ali nije htio instalirat nikakv softver. Probao sam sa Mobile phone tools 3.25, MotoKitom, Mobileditor! i jos malom vojskom editora, ali svaki od njih javlja "phone not connected"
Ajd nek mi netko kaze neko rjesenje jer cu se objesit na luster tim kablom!
![]()
probaj po forumu s opcijom search naci drivere i potrebne
programe ako ti i onda ne bude radilo, ponovno se javi.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ja sam imao isti problem, ali sam ga savladao. (barem sto se tiće softa)
u biti riješenje je vrlo glupo i banalno.
nakon intalacije PSTa i MPTa konektiram se na net, pokrenem PST i onda dok još lodira program spojim mob. tek onda o registrira ona ostale tri drivera.
što se tiće ovog drugog "USB device not recognized". ako si intalirao već driver za motorolu probaj ga obrisati i baš sam ga voditi kroz intalaciju iliti odi na add new modem i dalje ga uputi da drivere traži u PSTu
Najvjerovatnije nisi dobro postavio drivere. Evo probaj po ovome tutorialu http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5208 Tutorial je za v600, ali su ti programi i sve ostalo i za v300! E ako ti sad ne bude jasno onda se javi.
rAAAAAAAAAAAAAAdiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!![]()
Nemojte me niti slucajno pitati kako sam uspio jer ni sam ne znam... ali nije bitno. Cini mi se da je trebalo prvo pobacat nutra drivere i nakon svakog koraka restartat komp i mob... MPT jos ne radi ali radi MotoKit, a to mi je za sad dosta...
![]()
aj super sad jos malo pretrazi forum u vezi brisanja stvari sa moba da se ne dovedes u probleme.Izvorno postao blue_dragon
![]()
Primljeno na znanje![]()
Bookmarks