Moze mi netko reci... ja uopste nemam telefona, obicnog, zicnog, ali imam kabel do kuce.
Dali je potrebno za MAX adsl imati i telefon, te platiti pretplatu za telefon, ili to nije bitno ?
Hvala, Cuk
Moze mi netko reci... ja uopste nemam telefona, obicnog, zicnog, ali imam kabel do kuce.
Dali je potrebno za MAX adsl imati i telefon, te platiti pretplatu za telefon, ili to nije bitno ?
Hvala, Cuk
Pa moraš imati, jer kako se inače misliš spojit ne net? Zrakom???
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
@cuk - u biti tehnički bi trebalo biti moguće da te nemaju kao telefonskog pretplatnika nego da ti samo omoguće prijenos podataka putem DSL-a. no, kako je riječ o t-comu, oni će tvrdit vjerojatno suprotno, jer pretplata za telefon je po njima 'naknada za održavanje infrastrukture'. a naknada za dsl je naknada za brzinu prijenosa... najbolje nazovi 0800-9000 pa pitaj, tehnički ne bi ti trebali uvjetovat DSL telefonom, ali u praksi tko zna.
javi nam što su ti rekli na navedenom broju. probaj i iskon kontaktirat pa im objasnit situaciju, možda oni izmajmuniraju da t-com sprovede DSL bez da ti telefon nakače, oni bi možda mogli stisnut da se to napravi jer da im t-com inače ne da uvjete za rad... ne znam kako regulator gleda na to.
Tesko, da nazovem iz Slovenije taj broj. Buduci, da sumnjam, da je to besplatan broj, moze to da napravi netko od vas ?Izvorno postao zappan
Inace, kako kazem, zicu imam do kuce, jer su je stavili nekoliko godina nazad. Kod nas u Sloveniji ne mozes imati ADSL bez telefona i to ne obicnog, nego ISDN.
Prvo smo imali analogni, ga platili, onda "upgrade" na ISDN, a tek onda ADSL. Ja telefona ne trebam, ali trebam ADSL...
Lokacija je Tar, Istra.
Pozdrav, Cuk
čuj svi pljuju po t-comu ali ljudi barem daju super plaće i sve na vrijeme,ja sam bio 4dana(trebao 5ali bio je praznik) svaki dan 6sati i dobio sam 472kn ,a na tavanu se prespoji na susjeda :-)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Svaki 0800 broj je besplatan broj
bravo samo kaj je 0800 9000 od t-coma!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
E, pa nazovi ti nas SiOL, na 080-8765. Nece raditi, sigurno. Ako dialnes +386 080 8765 , dobices nepostojeci broj ili nesto slicno.
Kuzis ? Ne mogu ja da iz Slovenije nazovem na vase besplatne brojeve.
dečki, smirite se i držite se temeIzvorno postao cuk
Tehnicki je moguce, ali ako je moguce stvariti ugovor, druga je pjesma.
Niste mi od neke koristi, pa je T-com brzi...
Postovani,
da biste zatrazili ADSL potreban Vam je telefonski prikljucak, no nije potrebno da bude ISDN, vec moze i na POTS, odnosno na analognu telefonsku liniju. Kad uvedete tel. prikljucak potrebno je provjeriti dostupnost ADSL za taj broj prikljucka, buduci da usluga jos uvijek nije svugdje dostupna.
Vise o ADSL-u mozete pronaci na mreznoj stranici http://www.tportal.hr/maxadsl/fset.html ili nas, naravno, upitati.
Srdacan pozdrav,
Postovani,
provjera dostupnosti ADSL-a vrsi se za odredjeni telefonski prikljucak, a za navedeno mjesto u cijelosti usluga bi trebala biti dostupna kroz naredna tri mjeseca. Nazalost Vam ne mozemo dati precizniji odgovor bez konkretnog broja tel. prikljucka.
Srdacan pozdrav,
T-Com
bezveze.
"ali nije potreban ISDN.."
uh koje olaksanja.pa ko to uopce ima?velikog mi nappretka sa 56k --
Tehnicki je limitation 8 broja, a dobiva se 2x64kbit channela ( B channel )te 1x16kbit ( D channel ) komunikacijski channel, kojim se je moglo napraviti announcement i onda call-back. Znaci, ako je netko imao kod kuce ili officeja router, ISP je obavjestio potom D channela, da ima neki promet za taj router, router je podignuo liniju te nazvao ISP.Izvorno postao cyberphere
ISDN je super, ali je dosao 10 godina prekasno. Danas je bezveze, jer CLIP radi i na POTS-u sa 16kHz subtonom.
ma ovaj adsl je pljačka!
300 kuna je poprilična cifra....
Ja sam imao oko 150-200 dok sam bio na modemu i carnetu, sada imam cca 20 kuna mjesečno![]()
Bookmarks