U principu može, samo treba igrica biti programirana za takav multiplayer. Znači, ovisi o igrici, ne o mobitelu. Naravno pod uvjetom da mob podržava Bluetooth,![]()
Ljudi zanima me da li se moze i da li postoje igrice koje se mogu igrati u multiplayer preko bluetootha?
U principu može, samo treba igrica biti programirana za takav multiplayer. Znači, ovisi o igrici, ne o mobitelu. Naravno pod uvjetom da mob podržava Bluetooth,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da imam S65,a vidio sam da u serijskim postavkama ima SEA BATTLE,i ima opcija VISE IGRACA i onda BLUETOOTH.Ali zanima me da li ima jos koja igrica koja moze i na druge mobace,motorole,nokie,se itd?
Bluetooth preko jave moze, imas primjer na SE t630, na nekom rallyu ima multiplayer preko BT.
E ovo za druge mobove, teze ces naci igru da radi na siemensu i na nokiji, al da te ohrabrim finding nemo radi i na cx65, i na symbianu (sx1, 6600) isprobao sam.
Sony Ericsson i Siemens mi se cine kompatibilni, ako netko ima rally sa t630 neka ti dadne pa igraj![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...ovime je sve rečeno, ali je najveći problem naći multiplayer igre...Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ima takvih igrica dosta u biti, nesto vise symbiana nego u javi, ali ih ima...
maraschino - PTICICA
...a di, i koje su to - navedi nekoliko...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo neke koje znam napamet...
sitris, 3d rally, blubs...
kako sam rekao to su ipak symbian, a za javu trebam ipak malo prosvrljati po kompu, buduci da nemam nikakvih igrica instaliranih na mobu, pa neznam napamet...
p.s. 3d rally u javi isto ide preko BT-a...
maraschino - PTICICA
ali kako se posalje igra sa t630 na neki drugi ???
Lineage 2 user
nema ono send via bluetooth ili irda
Lineage 2 user
A da malo pogledaš naslov forumaIzvorno postao Celikkk
, pitaj ovo u SE dijelu foruma, tamo će prije znati.
PS. postovi iznad koji se na ovo odnose bit će obrisani u ponedjeljak
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks