Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

genius G-shot D211+preporuke

dakle....ako neko zna nešto više o ovom digitalcu neka napiše-kvaliteta genius proizvoda te gdje se može u hrvatskoj kupiti budući da sam gledala malo ponudu nekih većih shopova i nigje nisam ništa našla
    također ako mi netko može dati preporuke za kupnju digitalca,relativno skromnih funkcija cijene oko 600-700 kn
    hvala!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iara
    dakle....ako neko zna nešto više o ovom digitalcu neka napiše-kvaliteta genius proizvoda te gdje se može u hrvatskoj kupiti budući da sam gledala malo ponudu nekih većih shopova i nigje nisam ništa našla
    također ako mi netko može dati preporuke za kupnju digitalca,relativno skromnih funkcija cijene oko 600-700 kn
    hvala!

Direktan izvadak iz cjenika za navedeni aparat:
    770 33010 GENIUS G-SHOT D211, 2.1MP, 1,033.23 kn, 929.91 kn

Podaci o firmi:

Nova Ves 19
    10000 Zagreb
    Tel: 01/466-89-79
    www.intro.com.hr
    intro@intro.com.hr

URL na navedeni cjenik, pa malo istrazi sama:
    http://216.239.59.104/search?q=cache...=hr&lr=lang_hr

PREPORUCAM svakako nazvati, jer iz iskustva govorim relativno slabo azuriraju i ponudu i cijene, tako da je najsigurnije telefonski!

Pored ovoga iznad, znam da su aparat koji trazis imali u ponudi na diskont.24 stranicama, pa ti evo link i za to (nisam siguran da li jos imaju, jer znam da ga je frend skoro kupio kod njih, ali ima tome sigurno pola godine):
    http://www.diskont24.com/

Sto se karakteristika i kvalitete aparata tice, ne mogu govoriti o tome jer ga nisam imao niti sam ga ikada vidio u zivo! Osobno sam skeptican na kvalitetu ove klase aparata, ali sve ovisi o tome sto od aparata trazis. Znam ljude koji su kupili aparate ove ovako pomalo neobicnih proizvodjaca i bili jako zadovoljni!
    Procackaj malo po neto po raznim siteovima koji se bave testovima digitalaca i sigurno ces naci i testove i opaske ljudi koji ga posjeduju!
    Ja sam ti u glavnom dijelu foruma postavio linkove na takve stranice, ima ih pozamasno, tako da ne sumjam da ces pronaci nesto korisno!
    Evo ti i link na taj dio foruma:
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=163736&postcount=6

Zadnji uredio Bimbi : 29-04-2005 u 23:09

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala hvala!

čudi me samo razlika u cijeni jer sam našla na cjeniku od inte-x.d.o.o ovakvu cijenu:
    Genius G-Shot D211, 2.1 Mpix dig. foto. 645.38 722.83
    jedini mi je problem što je ta trgovina jedino u slavonskom brodu pa je malo teže doći do nje a naručivanje preko neta mi baš i nije neki gušt.
    još ću se malo raspitati mižda uleti nešto dobro a povoljno

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    n90, 1GB
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

G-Shot D610

Ne znam jesi li vec kupila digitalni ali se nadam da cu ti pomoc pri odabiru.
    Ja sam ustvari kupio Genius G-Shot D610 (izgleda isto kao D211) ima 3,2mp
    i odlicne su slike jedino su malo slabije pri slabijem svijetlu (zatworene prostorije)
    Platio sam ga 120eura (Podgorica) i mnogo se dobar pokazao, takodje ima i
    opciju video snimanja (koliko ima slobodnje memorije).
    Ako te zanimaju slike s ovog fotoaparata javi mi se na mail da ti posaljem POZ!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. night shot
    By blinki in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 23-05-2004, 12:41

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove