Imaš na mojoj stranici, pod linkom "Trikovi" pa pokusaj.
Link na stranicu je u potpisu
Pozdrav !!!
Danas sam si flas-hirao svoju V550 u V620!
Sve je super, ali svoje nove melodije ne mogu staviti za zvono, za poruke, alarm...
Pokušavao sam s raznim programima: P2kCommander v1.3.4, mobile PhoneTools, p2kman, ali uvijek isto!
U glavnom izborniku su tamo, i mogu ih preslušati, ali...
POMOĆ!!!
Imaš na mojoj stranici, pod linkom "Trikovi" pa pokusaj.
Link na stranicu je u potpisu
Pozdrav !!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
a zasto sad svi moraju ic na tvoju stranicu da bi to rjesili u ostalom ima na ovom forumu mali milijun postova na ovu temu samo treba koristit serch.
samo obrisi dva fila sa ekstenzijom nesto.db
Resistance is futile. You will be assimilated!
Izvorno postao **gogi**
A tko je rekao da MORA ići na moju stranicu? To je bio samo prijedlog, nikakva zapovijed. Ne kuzim te, stari. U čemu je problem ako sam napisao čovjeku gdje postoji riješenje.
jednostavno napises rijesenje na forumu tako da
ga svi mogu vidjet i da ljudima skratis vrijeme trazenja odgovora.
Nope!
Neće!
Tamo ima ako te izbaci iz stilova zvona!
Meni se to ne događa, već kada uđem u to, i želim promjeniti melodiju Teks Poruka, u popisu se ne nalaze melodije koje sam ja stavljao u mobitel!
Ako si melodije prebacivao s Mobile Phone Toolsom, mislim da bi to trebalo raditi. Uz to, pokusaj nakon prebacivanja napraviti master reset
a koji ti je path gdje si prebacio melodije?
Kako misliš path?
Pa kad prebacujes melodije gdje si ih prebacio u koji folder(moraju ti biti u sounds).
Jesi probo obrisat ona dva fila .db
Jedno i drugo napravio!
inače imam
R376_G_0E.65.25R + java
V620_Core_SE5109AXXXX056
I meni se tako nesto jednom desilo ali se ispostavilo da je greska u melodijama ako ipak nije to uputanju flex-aj ga opet to bi trebalo da popravi.P.S. sto koristis taj stari software stavi ovaj novi 67.02R mnogo je bolji.Imas adresu za to na forumu.
Ako stvim 67.02R, jel mi treba novi flex?
A da ti melodije nisu mozda u AMR formatu? To zna radit probleme.
Riješio sam taj problem!
Zajedno sa njim ti je Flexlash to ti je neka nova vrsta flex-a procitaj malo po forumu o tomeIzvorno postao Father Jack
Ok kako si rješio?
Bookmarks