koji firmware imas? To je bila greska u starijim. Popravlja se sa R1AA008
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
Ima li još tko problema sa prebacivanjem pjesama na ovaj mob?
Stavim da se prebacuju pjesme uz pomoć Disc2Phone aplikacije, napiše da je prebacio čitav album, provjerim desno u popisu stvari koje su na telefonu i gore su sve pjesme. Skinem telefon sa USB-a upali player i vidim da su na telefonu samo 2 pjesme od čitavog albuma?!?!?!?
koji firmware imas? To je bila greska u starijim. Popravlja se sa R1AA008
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
iPhone 5s 16 GB
Ja sam na D750 prebacivao pjesme tako da sam izvadio Memory stick, i pomoću card readera ga spojio sa kompom... Ide puno brže nego sa tim Disc2Phone, bar mi se čini...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hm, pa telefon se prijavljuje kao removable media, tako da ti ne treba card reader, samo otvoriš drive iz my computera, no koliko sam ja vidio ne radi se samo o prebacivanju mp3-ica, mob ima neki svoj format ako se ne varam...
Imaš firmware R1N035...to je njegov bug da filove koje si "prebacio" jednostavno ne snimi u mobitel
Updateaj novi
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Bravo, točno se o tom firmware-u radi, znači mogu sam updateati ili da idem u servis (telefon je t-mobile brandiran)?
Pa svejedno, bitno je da riješiš problemIzvorno postao gog
Ako nemaš kabel doma ili imaš sporu vezu onda odnesi u em
Možda ti ne bude w800 htio se updateat zbog brand-a al ga onda odneseš u servis i pitaš čistu verziju softvera
dejan08 je u pravu! Ja također imam tu verziju softwarea i imam te probleme. To se vrlo lagano da rješit updateom softwarea (ak imaš garanciju preporučujem ti odlazak u em, a ak ne doma napravi prek kabela). Ja sam svog htio updateat al mi baterija ne valja pa ne mogu (treba biti puna 100 % što je u mom slučaju nemoguće)....
Odi u servis i traži da ti stave čistu verziju softa, trebali bi ti izići u susret, a kasnije nadogradnje sam možeš i od doma raditi bez bojazni.
Mislim možeš i sad, ali će ti se brandirani soft staviti, a niti ne znam koja je zadnja verzija softa koji je t-mobil brandiran.
Usput, ako prebaciš pjesme preko card-readera, mislim da ne bi trebalo biti problema sa očitavanjem u telefonu, jer nema telefon neki 'svoj format', samo treba pjesme prebaciti u pravi folder...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nije to nego imaš brandiran mob pa ti ne želi napravit updateIzvorno postao mbusic
Ma ne treba bas 100%. To je samo da budes 100% siguran, jer ako ti se mob ugasi usred flashanja, imas mrtav telefon.Izvorno postao mbusic
Dogodilo se frendu i jedva ga je povratio.
U principu, baterija mora biti dovoljno puna da izdrzi cijeli update (a koliko to traje, ovisi kakvu vezu na net imas).
Nije mi mob brandiran, a da će mi se sad ugasit usred ovog neznam... Probao sam ići par puta sa baterijom punom 80 % (na mom mobu nemogu je više napunit, neznam zašto) i rekel mi je program da moram imat 100 % punu bateriju...
Usput imam dsl tak da mi je s netom sve ok.
Bookmarks