nisam je igrao, ali je planiram nabaviti....
jel igra tko ovo? evo ja sam nabavio igru pa je prelazim, danas sam je poceo igrat i vec sam na 8. misiji a ima ih 13 (samo...) velika steta sto tako malo misija ima, inace igra je super, igriva, ali ja je svrstavam medju one igre 'igras 7 dana i bacis'.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nisam je igrao, ali je planiram nabaviti....
.....cute but psycho.....
također . . .Izvorno postao muras
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
to je pucačina el tako???![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
da je
to je pucačina u kojoj ti imaš ulogu člana antiterorističkog odjela
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
hm pucacina... u biti nemoras ti nikog ubit... mozes prislit neprijatelja da se preda. a igra nije zamisljena da se hoda i ubija, vec ima i taktickog djela (..) neda mi se objasnjavat sad.
jos jedan minus kod ove igre, sto nisu napravili malo vise opcija u igri na tom taktickom djelu igre. inace grafika je za 10/10. pogotovo kad imate mocnu grafulju kao ja, pa mozete uzivat u lijepim texturama
to bi bilo dobro online igrat....
naravno da ima tu opciju online igranja
evo presao sam igru, prvih 9 misija sam presao u jednom danu a onda ostale 4 igrao 3 dana, tako je to kad se ne sluzite siframa, po sto puta istu misiju ... (na tezini 'normal')
jos jedna mana ove igra, ne bas dobar AI. a misije bi se prelazile puno kvalitetnije da ima vise taktickih opcija.
jedva cekam swat 5, ili da bar ima za skinut sneta jos misija...
edit: moj 3000. post![]()
Bookmarks