shvati to kao kulturu ponašanja u društvu (forum-zajednica).
ne razumijem zašto sam dobio ban
nigdje u pravilima ne piše ništa o tome
po tome bi i ti, gog, trebao dobiti ban jer je tvoj avatar vulgaran
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
shvati to kao kulturu ponašanja u društvu (forum-zajednica).
Malo pažljivije pročitaj pravila, a usput nacionalizam je i zakonom zabranjem, ako nisi znao.Izvorno postao bbbrljo
A gogov avatar piše SMS, ako ti imaš pokvarenu maštu to je tvoj problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa onda mi bi se ban barem trebao smanjit jer mi je ovo prva kazna
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
podržavam da mu se smanji kazna,ovo mu je prvi put i vjerojatno stvarno nije znao...jest da mi se zamijerio koji put, ali ipak podržavam !
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja nemam pokvarenu maštu, a većina ljudi poruku piše mirno i ne u toj visiniIzvorno postao Sljaka
nema smanjivanja kazne, gog je kaznu dao u konzultaciji sa mnom. ustaštvo je nešto što u startu ne želim niti ja niti ljudi koji posjećuju ovaj forum tolerirati, ideologije koje su bazirane na netoleranciji ne zaslužuju to... malo se upoznaj s tim što ističeš, vjerujem da kad bi znao o čemu je riječ da to ne bi isticao.
ja nisam za smanjivanje kazne. Takvo debilno ponašanje treba biti kažnjeno. Ne vidim nikakvu namjeru u stavljanju debiliziranih avatara nego provokaciju.
dobar grah daleko se čuje
Mislim da bi kazna trebala ostati! Dva tjedna nisu tako puno...ljeto je nema puno aktivnosti...izdrzati ces.
Sto se razloga tice, svatko od nas ima svoje stavove i uvjerenja. Neki ipak nisu za javno iznosenje, jer bi svojim sadrzajem ili asocijacijama, nekoga mogle uistinu povrijediti ili podsjetiti na zlo naneseno njemu ili njemu bliskim osobama! Ako ipak prema navedenomu osjecaj duvljenje ili ponos siviti se i ponositi mozes i u sebi ne povrijedjujuci tako druge! (sve ovo ne znaci da se ne slazem s tobom, znaci samo da se ne slazem sa mjestom na kojem si navedeno iznio)
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
nda, naravno da je krenuo chat i slično, pa eto kad sve moram zatvorit, onda ću i ovo a ne da tema služi još i tome da si privatno razmjenjujete ustaški sadržaj. žalba je i tak odbijena, nemamo o čemu dalje razgovarati.
![]()
Bookmarks