Ja mislim da bi išlo preko seemova, sad neznam preko kojeg. Valjda zna neko od moderatora, ja sad neznam točno.
Duljina snimanja max 30 sekundi?
iam e 550 flex je originalni kakav je bio kad sam dobio mob neznam sad koj ije to al to je onaj najčesći valjda :d
i ugl imam problem kolko god prostora imo uvjek mi prekine snimanje nakon 30 sekundi. nekad nakon 26 cak , neka nakok 33 , al najcesce nakon 30.
jel se moze to kak promjenit?vec sam maknuo naravno duljinu snimanja sa mms na max
fala
Ja mislim da bi išlo preko seemova, sad neznam preko kojeg. Valjda zna neko od moderatora, ja sad neznam točno.
Pa neznam za e550 ali na v550 imaš opciju kojom možeš to produljiti. uotvoriš kameru i odi na opcije snimanja i tamo imaš duljina snimanja na 30 sec ili na beskonačno (naravno ovo beskonačno ovisi o memoriji kojom raspolažeš.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
A kako si ti to uspeo na v550?
Pa isto tako...otvoriš kameru (dakle ona je uključena) i onda pritisneš meni tipku. i do odeš na PODEŠAVANJE VIDEA-DULJINA VIDEA-->>MAKSIMALNA !!!!
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
'aj vidi jel' to radi - ako ne, ima fora sa V3, ali je moram tražiti negdje po arhivi - isto je bilo na 30 sek ograničenje, ali se preko seema da podesiti da ide beskonačno (odnosno koliko memorije imaš)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa stoji mi da maksimumu ali taj maksimum je otprilike negde oko minut mozda i manje,a zauzme negde oko 1mb iako imam jos slobodne memorije.
@Blue Devil ali nadjes taj seem javi.Cuo sam da to moze na V3 ali nisam mogao nigde da nadjem kako
Pa neznam zašto ti uopče treba više od minute...pa to je ipak mobitel !!!
A šta možeš znati šta čovjek hoće snimati, ne?
Kao bunio bi se da ti telefon snima u odnosu na kolicinu memorijeIzvorno postao Gabber
.Aj nemoj me zajebavati.
Ne može to na E550! samo onoliko kolkiko je negaovo snimanje pod opcijom max
mama ti sestra!
Bookmarks