pogledaj da stara nije dirala ulaze na adapteru i da je svaka žica na svojem mjesto kao i prije,osim toga nemznam što bi mogo biti problem.
Jučer sam se pokušao spojiti na net doma, ali bezupsješno. Kako smo jučer preuređivali dnevnu sobu gdje se i nalazi ISDN modem i telefonski linije, stara je sve te kablove premještala, ali nije imala što napraviti s tim. Kad sam se spajao izbacivalo bi mi "error na modemu", a istovremeno bi mi obje telefonske linije bile u redu. Kad sam uključio svoj telefon u mojoj sobi i tada se pokušao spojiti, onda bi pak izbacilo da je "phone line busy". Mislim, u čemu je dovraga problem? A i ne znam koga da zovem, svog IP-a ili pak T-Com koji mi je postavljao ISDN prije nekoliko godina.
pogledaj da stara nije dirala ulaze na adapteru i da je svaka žica na svojem mjesto kao i prije,osim toga nemznam što bi mogo biti problem.
Ma, trebalo bi biti sve okej, sve sam izkombinirao. Bio sam u T-centru maloprije i možda budem imao sreće da mi danas njihov čovjek dođe pogledati u čemu je problem. Možda je od svih ovih grmljavina ovih dana riknuo samo digitalni ulaz.
Znaš da je i to moguće.. Ako je, budi sretan što je samo to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A što bi moglo gore biti? Ako je ISDN kartica otišla, to je nekih 200 kn investicije, a ako je otišao taj njihov ISDN modem, onda ga oni zamjenjuju besplatno.
Bili mi jutros iz T-coma i ispostavilo se da je linija i ISDN kutija u redu. Jedino što može biti da mi je ISDN kartica otiška k vragu, mada u device manageru mi javlja da radi kako spada.
E pošto je tema vezana za mene..imam jedno pitanje pošto sam ja oduvijek bio na modemu samo a tek od prošle ili pretprošle na ISDNu na drugom kompu....sad emne zanima....kako namjestit da se uvijek spojim na 128???
mene uvijek pita dal 64 onda idem hang up...onda se iz drugog puta spoji na 128 jel to normlano i vjerojatno sam se ja tu neš zabrijao sad...ali zašto je to tako???
jel to zbog toga da kao bdue jedna linija slobodna za telefon??
mama ti sestra!
Nisam 100% siguran, nemam više ISDN, ali mislim da u postavkama accounta ili modema moraš uključiti obje linije.
Bookmarks