Uzela sam pred par dana tu vip tarifu i sad me zanima postoji li kakav nacin da pogledam koliko sam potrosila kn? Kao kad u vip me upisem *101# ali to ovdje ne radi
Uzela sam pred par dana tu vip tarifu i sad me zanima postoji li kakav nacin da pogledam koliko sam potrosila kn? Kao kad u vip me upisem *101# ali to ovdje ne radi
live.vip.hr preko GPRSa, besplatno je
odes na moj VIP
Pregled računa
Trenutna potrošnja
i to je to. Naravno, to je okviran broj, recimo da pricas vip frendsom cjeli dan, na kraju dana ce ti pisat trenutna potrošnja 800 kn recimo, no sutradan ce oni to sve odbiti i bit ce opet 0. malo im kasni server, tako da to nikad nije najpouzdanija opcija.
Khideg kako si zadovoljan tarifom, ajd malo opisi jel se isplati?
sta nije ta tarifa samo za pravne osobe?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Koliko sam ja skužila moraš biti pretplatnik!?
Da, moraš biti pretplatnik i pravna osoba, tj u svojoj firmi moraš imat preko tri mobitela i onda na njih staviš tarifu 0 i svi međusobno besplatno razgovarate !
To ja imam između mene,stare,starog,sestre i brata !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
malo ste pomješali lončiće...VIP tarifa 0 je za privatne osobe, a VIP POSLOVNA Tarifa nula je za pravne, odnosne male tvrtke, od 2 zaposlena naviše!Izvorno postao cyber
Za običnu VIP tarifu 0 nisi morao biti pretplatnik, samo ju je trebalo aktivirat u VIP centru, pa se plaća naknada...a oni koji su prelazili s pretplate imali su dodatne pogodnosti.
procitao sam na vipu o tome, meni se ne isplati. ovih 100kn mogu trosit samo ako zovem nekog na vip mrezu... bzvz je
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ovako:
kao prvo Vip.tarifa 0 je za privatne, VIP poslovna tarifa 0 je je pravne
za običnu Vip tarifu 0 nisi morao biti pretplatnik, ali predlakom na tu tarifu moras postati pretplatnik.
pa ovako:
meni se isplati recimo ja sa curom razgovaram oko 15h dnevno i to je 0kn. a ovih 100kn potrosom na legose , a za kronet korisnike i tako i tako imam drugi 098 telefon,nisam ih nikad ni zvao s vipa.
a prije, kad mi se sve naplacivalo, bilo je da placam pozive koje zovem frendove i placo sam sto zovem curu (naravno nismo pricali 15h,vec oko 20 min u kmadu ili manje)
ali racun mi je uvijek bio 250kn ili vise..
a sada vise od 150kn se stvarno moras potruditi da nabijes...puno je bolje.
VIP.tarifa 0 je za privatne i za pravne, VIP poslovna tarifa 0 je također za privatne i za pravne osobe.Izvorno postao khideg
Nitko ne spriječava da platežno odgovorna osoba bude poduzeće samo na VIP tarifi 0 nije moguće uzeti više od jedne pretplate po jednom matičnom broju. VIP poslovna tarifa 0 je omogučena za privatne osobe odnosno fizičke ali im nije omogučen VPN.
dobar grah daleko se čuje
A sta ako potrosis manje od tih 100 kuna on ti svakako uzima 100.
točno, tih 100KN je naknada, tako da nju paćaš bez obzira...Izvorno postao Šile
ti placas 100kn potrosio to ili ne..dakle cilj je je potrositi.
Znaci platim pretplatu 100Kn i potrosim tih 100Kn stim da su mi razgovori 0Kn s vip frendom a 1.00Kn s ostalim vipovcima a kako je prema ostalim mrezama i kako je kad predes preko 100Kn?
pa ovih 100kn ti se oracunaava po cjeni 1kn po min.
kad to potrosisi ide 1kn po minuti isto
prema kronetu je nesto skupo,,2,90 kn
Vrijeme "B" (19.00 - 07.00) radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanima 1,90 kn
Koristim ovu tarifu i prekida me nakon sat vremena razgovora s vip.friends brojem jeli se to događa i vama?
...koliko već dugo, i jel svaki razgovor...Izvorno postao jay
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao jay
Tako ti je svima koji su na Vip.vpn-u i to odavno pa se ne moras brinuti. Jednostavno ponovno nazovi!
...also known as El'AnDrA...
a glupog minusa za vipda Eminem svaki razgovor/oduvijek
to ti je da ti skrene pažnju kako trošiš svoje vrijeme uzalud, i tako si potrošio sat vremena i ozračio svoj mozak i tako to... u biti, možda odustaneš i oslobodiš im resurse![]()
ma išao sam provjeriti koliko mi baterija može izdržati razgovora pa uspostavim vezu i stavim ga sastranekad im već plaćam nek ih trošim
![]()
to je od uvijek na VIPu za bilo koji razgovor. prekid je na 60 minuta
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks