IR na nokiji 6610i sluzi samo za komunikaciju sa PC-em, sa drugog mobitela na 6610i (i obrnuto) mozes poslati samo poslovnu karticu
Danas mi je frendica kupila 6610i ,pa pošto ona nema vremena malo sam tražila po forumu i recenzije i tak.Piše da ima IR,zanima me dali joj mogu prebacit slike ali bez kabla:Hvala
btw-nikog živog!!![]()
Zadnji uredio lili : 28-07-2005 u 17:23
IR na nokiji 6610i sluzi samo za komunikaciju sa PC-em, sa drugog mobitela na 6610i (i obrnuto) mozes poslati samo poslovnu karticu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nemogu da povjerujem, onda ispada u tom aspektu da je N6610i nazadniji od N6600 !
Jer sa moga 6600 bez problema prebacujem sve vrste slika i tonova (na T630- primjer) + aplikacije na drugi symbian bez ikakvih problema preko IR.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
naravno da je, pa 6610 nije smartphone, i to što ima veču oznaku neznači ništa...nije te to valjda zbunilo vukiIzvorno postao Vuki
![]()
Hebiga kad žurim prije mozga! Mislio sam da je 6610 smartphone samo iduče generacija.Izvorno postao sodom
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
thx-evo do sad sad sam bila kod nje i htjela sam joj mms i gprs postavit preko poruke,ali nije išlo,pa sam zvala službu,pa nakraju je frendica pop-----i rekla da kaj ćejoj to i uglavnom nisam baš oduševljena(btw-moja cigla je zakon) s njim.
![]()
...pa čekaj, ne možeš uspoređivat običan mob i smartphone, pa makar on bio noviji... a pogotovo ne ta dva...Izvorno postao lili
...inače, ovo vrijedi za 6610i:
Izvorno postao Vader
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
btw-više nije cigla nego smarty(u je....)Izvorno postao Eminem
nije cigla nego krampIzvorno postao lili
![]()
@lili a di je kupila 6610i tvoja frendica, odnosno di je kupljen telefon?
dobar grah daleko se čuje
pa kakve to ima veze?
Kupila od nekog tipa kaj je došel kod njih na posel.Malo me je bunilo,kaj je dobila 380kn.(po15knmjesečno)i kad upalim mob pojavi se znak T-mobile.A broj je kupila novi Vip.,možda zato nemrem namjestit mms?To je ipak previše za mene.
Izvorno postao ipavli19
kaj fali!!!
...sve se može kad se hoće, samo je problem u samome objašnjenju problema, jer ako dobro ne objasniš, ne možemo ti puno pomoći...Izvorno postao lili
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da,problem je kaj ja neznam objasnit,pa sve smotam.Znam da vam nije lako sa mnom.
![]()
![]()
Bookmarks