probaj reinstalirat windowse pa bi ti trebalo radit
e ovak,imal sam neki ko trojanac,maknul sam ja njega,kak sam naso na netu ali su mi se maknule opcije o display proporties imam samo settings i slide show.
Virus je izgledal ovak:na desktopu je stajala plava slika na kojoj nesto pisalo.rijesi se tak da se ubaci WIN XP cd i u RUN napise "sfc /scannow",i ondsa se pojave dva file na disku,koja su sad vidljiva,i njih izbrises,sve 5 i makne se ta slika i nema vise tog trojanca,ali nema jos uvijek opcija za mijenjanje slike na desktopu.Ona i ostatak se izgubia kad taj drek dode na komp.
Pomagajte pljiz,kaj da radim
P.S. to sam pobrao na Zedge,ili na nokiapower tak da se pazite
May the Force be with you!
probaj reinstalirat windowse pa bi ti trebalo radit
ma to je zadnja opcija,uvijek postoji neki drugi nacin.ovo reinstaliraj je najzadnjija opcija.ja sam naso nest,ali ne kuzim taj,ne uspijeva......neko drugi?
A jel ti radi desni klik na slici pa Set as a Desktop Background?
Mislim da nije Zedge...ja skidam sa Zedgea već pol godine i nikada nisam imao problema s virusima ili nečim slično...
Bom Chicka WahWah
Prvo. pogledaj da li si pobrisao pod C: sliku
drugo (ako prva opcija ne radi) odi na restore point !!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
daIzvorno postao .:AM:.
slika je obrisan,ako odem na restore point gubim dosta vazne podatkeIzvorno postao cyber
sve bi bilo super da sam zapiso poruku sa slike,naso bi na netu kak to maknut,a ja naso kako maknut trojanac i sliku,a ovo ne,mislim jesam ali nisam skuzio
Pa napiši šta to nisi skužio !!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
e pa pise da u system32 nadem file koji se zove"helper.exe" i da ga pobrisem,a njega nema u cijelom kompu
Možda ti je hidden,probaj namjestiti u folder options da vidiš te hidden stvari i onda Start-Search
jesam,nema ga ubio sam se trazeci
Jel imaš možda kojim slučajem 2 harda ili 2 particije??
da,sve provjereno
Šta ti izbacuje kad na desktopu klikneš desni klik?Izvorno postao IvLajec
Bookmarks