Ho,ho nebi mi bilo loše da ovo nabavim....![]()
Evo i alata za privatne detektive, zabadala i voajere, promatrace ptica i ostale "promatrace"! Ovo je novi Samsung Pro 815!
Predstavlja se kao pionir u mnogim karakteristikama:
- najveci LCD od svih digitalaca na svijetu 3,5 incha
- najveci raspon objektiva od svih ne SLR aparata 28-420mm ili 15x opticki zoom
- Li-ion baterija sa najvecim kapacitetom medju baterijama digitalnih fotoaparata
Prodaja ce vjerojatno poceti u srpnju ili kolovozu na svjetskom trzistu, a ocekivana cijena je cca 1000 US dolara!
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ho,ho nebi mi bilo loše da ovo nabavim....![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
1000 dolara uopce nije puno... to je duplo i cak manje od cijena aktualnih aparata sa optickim zoomom 10,12x a ovdje se radi o cak 15x zoomu, duplo vecem displayu i bateriji. dakle, isplati se.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da za sad sve izgleda idealno ... ali pri tim daljinama (400mm) hoces neces il ti treba stativ ili IS . A vjerovatno jedno i drugo i to sa daljinskim okidacem .
Iance pocetne karakteristike su mu prva liga .
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Kako cook22 i rece za sada je sve idealno. Kada dodje volio bi da mi malo padne ruku da ga oprobam iako mislim da nece biti bas tako popularan i prodavan model, pa je vjerojatnost takva da ga cini se necu imati prilike probati. Po meni cijena ce u nas vjerojatno biti problem. Ako cca 1000$ na svjetskom trzistu, kod nas ocekujem cca 8000 kn! Kada recimo usporedite to sa npr cijenom danas dostupnih ultra zoom aparata (npr. Sony H1 - 12x zoom, 2,5 incha display - 3400 kn, Sony DSC F828, nesto manje zooma, ali vrhunski aparat...), a pogotovo ako znate da danas za tu cijenu mozete dobiti SLR aparat mnogo boljih karakteristika, sa recimo dva objektiva u kitu ili jednim objektivom i battery gripom, kupnja ovoga Samsunga bila bi u najmanju ruku upitan potez. I baterija bi se mogla postaviti kao problem, s obzirom na velicinu displaya i tezinu elemenata u objektivu koje treba pokretati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...uglavnom, lijep fotić ali s malim upitom za cijenu kad se uzme u obzir ovo što je "bimbi" naveo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks