Ovaj eksterni mi se sviđa, ali nije ni cijena mala...svejedno - Plextor rulz!!!
SAD, 02.12.2005. 18:00 (Bug On Line)
Tvrtka je izdala dva nova DVD snimača - prvi Plextorov mali prijenosni vanjski pogon te interni DVD snimač za najzahtjevnije korisnike.
Uređaj PX-608U dolazi u atraktivnom srebrnom kućištu, te bi prema tvrdnjama iz Plextora trebao biti jedan od najtanjih i najlakših prijenosnih pogona dostupnih na tržištu. S računalom se spaja putem ulaza USB 2.0, a s tehničke strane ga karakteriziraju sljedeće brzine snimanja 4x DVD+/-R DL, 8x DVD+/-R, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW i 5x DVD-RAM.
Za korisnike koji traže vrhunske performanse i dodatne napredne mogućnosti Plextor je predstavio model oznake PX-755A. To je interni DVD snimač koji omogućuje postizanje sljedećih brzina snimanja: 16x DVD+/-R, 10x DVD+R DL, 6x DVD-R DL, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW, i 16x DVD-ROM. Tu su i napredne tehnologije za poboljšanje kvalitete snimanja, brojne dodatne mogućnosti podešavanja, te paket softverskih alata PlexTools Professional XL.
Oba uređaja u prodaji bi trebala biti već tijekom prosinca, a preporučena cijena modela PX-608U (bez poreza) je 165 eura, dok bi se PX-755A trebao prodavati za približno 90 eura.
Ovaj eksterni mi se sviđa, ali nije ni cijena mala...svejedno - Plextor rulz!!!
Bom Chicka WahWah
dobar je sviđa mi se
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...ok, ali ipak malo cijena kvari dojam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne kuzim zasto je cijena losa. to treba nekome ko przi DVDove u pokretu i zna zbog cega ih przi??? vjerojatno ce mu se isplatiti nakon mjesec dana imati tu stvarcicu ako ju kupi. ima przilica DVDova za 300 kn pa ih slobodno covjek moze kupiti.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks