Zanima me dali bi mogao igrati Gta 4 i TDU2 na ovom računalu: http://www.instar-informatika.hr/rac...b-dx11/IN1600H
Hvala!
Zanima me dali bi mogao igrati Gta 4 i TDU2 na ovom računalu: http://www.instar-informatika.hr/rac...b-dx11/IN1600H
Hvala!
TDU2 možda na niskim postavkama, GTA IV jako teško jer je ona CPU heavy igra a ovaj dual core nije dostatan za igranje.
Mislim da ti je bolje da si daš sklepati neku konfu koja će biti jača i u kojoj bi komponente bile ravnomjernije (uz istu cijenu).
Također, za nešto više love možeš složiti konfu koja ti bude vrtila i novije stvari, istina na slabijim postavkama ali ipak
Reci koji monitor imaš i koju rezoluciju?
Monitor je ASUS MS202D, a rezolucija je 1600x900.
treba ti makar core2duo za gta4, ako neces slideshow da gledas. a i TDU2 je iznenadjujuce zahtjevna igra. mislim da ce te taj proc i kod nje kociti.
a zasto ne pogledas neki c2d (core 2 duo), kod mene je e7400 i obije navedene igre vrti bez problema na medium/high. (graficke su manje vise iste i istu kolicinu rama imam).
TDU2 nije zahtjevna, na tome ce Medium ici bez problema. Iako, bolje ne kupuj gotove konfe...odredis cijenu, odaberes dijelove i dobijes bolji komp...
Procesor je stvarno los.
Meni na E5300 i HD4670 (+ 2GB RAM) je GTA4 solidno radio (niti blizu slideshowa). Naravno, nakon svih patcheva.
Doduše, ne na nekoj divljoj rezi- ali, meni je bilo dovoljno.
Znalo je svakih pola sata stati na sekundu- ali, odmah bi nastavilo.
Tako da ipak ne treba kupovati quad core, ako ti treba samo zbog GTA.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A ovaj http://www.nabava.net/gotova-racunal...b-hdd__1097081 ,taj ima jači procesor,ali mi se čini a ima inergriranu grafičku.
Gle, imaš periferiju, imaš monitor.
Trebaš kupiti kućište i komponente. Dakle:
Ako imaš pržilicu oduzmi 150kn onda.
Inače, proc nije nekaj najbolje kaj moreš dobiti, pogoto ak misliš igrat CPU-heavy igre.
Druga konfa:
Jbg, probija malo budžet ali sadrži trojezgreni proc. Također, ako imaš pržu onda oduzmi 150kn.
DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
Procesor AMD Athlon II X3 450, socket AM3, BOX , 1.5MB cache
HDD SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F1, HD32
Sapphire HD 5670, 512MB GDDR5 128bit, DL-DVI-I+HDMI+DP,PCIX 16x
Napajanje CORSAIR 430W, CX Series CMPSU-430CXEU, 12cm vent
EVC 6005 • ATX Kučište • Prednja Kontrolna ploča u Crno/ srebrna
Asrock N68C-S UCC -NVIDIA GeForce 7025, NVIDIA nForce 630A
2.267,99Kn
Vise manje slicne konfe, iz iste firme, s tim da moja ne prelazi budzet. On je stavio malo bolju maticnu(ja sam stavio istu ali se nije uklapala u budzet - mogucnosti su im slicne) i bolje napajanje, ali ovaj Corsair je sasvim OK za ove dijelove.
Edit: pa onda odmah reci da ne treba DVD citac o*O. Sad cu u ovom postu malo izmjeniti da ne spammam bzvz, pricekaj... u ADMu narucis i oni ti sloze! To je u ZG.
Edit2:Eto, mislim da je ovo super i uklapa se u budzet. Imas besplatnu dostavu, ako ces u ZGu naruciti u poslovnici mozes placati karticom, inace uplatnica/pouzece
Ok, svima puno hvala!
Neno je dao dobru konfu samo mjenjaj napajanje, corsair u zadnje vrijeme ima sranjska napajanja.
Ne znam kakvi su vama kriteriji za "najlošiju kvalitetu", ali gta4 se čist ok vrtio na athlon X2 4400, 2gb ddr2, 8600gt 256mb.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma islo bi to i vise, pogotovo ako unlockas 4.jezgru (ali za to treba malo srece, ne moze sa svakim procesorom). GTA 4 je jako neoptimizirana ali rjesili su to sa patchevima donekle. Ja na svom nisam probao, a imam 2jezgreni proc i slabu grafu, tesko bi bilo igrati XD. Planiram uzeti novo na ljeto, ali ici cu do 3200kn
.
@vertigo ja imam Athlon 64 x2 3800+, 2gb ddr2 i HD3650 512mb. Onda bi radio i na mojoj. Cisto sranje od kompa imam ali skupljam za novi, i dobro mi ide xD.
gle, neznaš dok ne probaš![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja sam igrao gta4 na pentium D2,8 giga rama i grafička ati HD 4670 1gb
tako da ja neznam zašto nebi na ovin konfama radilo
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks