ja sam reko kumu koji radi u vipu da mi sredi postavke pa kad mi to sredi ja ti ih posaljem
Može li mi netko navesti podešenja za spajanje preko gprs-a i za MMS na Motoroli A925?
Nosio sam mobitel u T-mobile centar ali mi ga nisu uspjeli "osposobiti" za to. Probao sam sam unositi podatke i za vip i za t-mobile ali svaki put javi neku grešku prilikom pokušaja spajanja. Uzeo sam ga upravo zbog spajanja na internet i brzog prijenosa podataka za slanje i primanje mailova preko 3G mreže tj. gprs-a gdje nema 3G pokrivenosti.
ja sam reko kumu koji radi u vipu da mi sredi postavke pa kad mi to sredi ja ti ih posaljem
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
sve osnovne parametre imas na vipovim stranicama pa se malo poigraj s time.
dobar grah daleko se čuje
daj probaj stavit postavke od v3x ja nemam mob dao sam ga kumu da ga otpelja u vip
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Ovo podešavanje neće da ide.
Ja pokušo na A1000 i jok, igro se sa svim i svačim, mijenjo opcije, al' neće pa neće!
Ako ko uspije neka stavi kako je uspio tako da svi mogu slijedit njegov primjer![]()
probajte ovaj link, mozda uspije
https://www.shopmotorola.ca/emea_new...9&chr=windows#
Nema ništa na ovom linku za naše motorolice rolice. Samo gprs postavke za MPx200, MPx 220 i A780 za T-mobile![]()
zao mi je, onda fakat ne znam, ja isto nisam uspio namjestiti MMS i GPRS
a ****** mora raditi.
Za svaki telefon postoje 4-5 glavnih parametara koji su svi isti osim porta koji moze biti 9201 ili 8080.
dobar grah daleko se čuje
Da li si u web sesijama postavio da tvoj gprs bude kao uobičajeni! Nije ni meni radilo dok to nisam potvrdio!Izvorno postao blueled
Gdje se nalazi ta opcija? U kojem izborniku, ja ili je ne vidim ili je nema kod mene.Izvorno postao fliponja
Možda sam to trebao prvo spomenuti pošto je software brandiran za 3 mrežu nisam mogao editirati gprs postavke. Instalirao sam default gprs editor kojim mogu mijenjati postavke. Mogu kreirati novi internet account ali se automatski spaja na default account - tako da sam pomoću navedenog programa dobio opciju editiranja tog defaultnog accounta. Možda sam previdio tu opciju gdje se gprs account stavlja kao uobičajeni.
Može li se stavit na A925 nebrandirani software, možda je u tome problem pa mi se zato neće spojit tj. neku opciju treba uključit koju ne mogu podesit.
Predlažem da ja lijepo prepišem opcije koje mi se nude za gprs i ostavim prazna polja za parametre i pošaljiem ti word dokument pa kad nađeš vremena prepišeš svoje postavke i pošalješ mi. A ako onda ne bude radilo bacit ću mob kroz prozor pa ako preživi dobro a ako ne to mu je sudbina![]()
Zadnji uredio blueled : 04-07-2006 u 19:06
Ja sam u svoju A1000 stavio nebrandani soft i probao 1001 postavku...
gprs neće da radi![]()
Izvorno postao blueled
Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom.
Podebljano su označene postavke koje je potrebo upisati u aparat.
U zagradama se nalaze dodatna objašenja.
Molimo Vas da detaljno slijedite upute.
Hvala.
srednja tipka ispod ekrana / Vodafone live / Internet profili / Nova Stavka (ako se mijenja postojeca onda: VIP.mms / srednja tipka / Izmijeniti / Odaberi) Ime - VIP.gprs Naslovna stanica - http://live.vip.hr Usluga Tip 1 - Http Proxy 1 - 212.091.099.091 WAP Port 1 - 8080 Domena 1 - ostaviti prazno Ulsuga Tip 2 - WAP Proxy 2 - 000.000.000.000 WAP Port 2 - 0 Domena 2 DNS 1 - 000.000.000.000 DNS 2 - 000.000.000.000 Prekor. vremena odabrati 2 minuta CSD Br. 1 - ostaviti prazno Korisničko ime 1 u - ostaviti prazno Zaporka 1 - ostaviti prazno Brzina (Bps) 1 - odabrati 9600 Tip linije 1 odabrati ISDN CSD Br. 2 - ostaviti prazno Korisničko ime 2 - ostaviti prazno Zaporka 2 - ostaviti prazno Brzina (Bps) 2 - ostaviti prazno Tip linije 2 odabrati ISDN GPRS APN - gprs0.vipnet.hr (ukoliko koristite osnovni VIP.gprs START tarifni model) Korisničko - 38591 Zaporka - 38591
Nakon upisa postavki potrebno je isključiti i uključiti mobilni aparat.
ILI
Naslovna stranica: http://live.vip.hr
Service Tip 1: WAP
Gateway IP 1: 212.091.099.091
WAP Port 1: 9201
Domena 1: ostaviti prazno
Service Tip 2: WAP
Gateway IP 2: 000.000.000.000
WAP Port 2: 9201
Domena 2: ostaviti prazno
DNS 1: 000.000.000.000
DNS 2: 000.000.000.000
Prekor. vremena: 1 minuta
CSD br. 1: ostaviti prazno
Korisničko ime: ostaviti prazno
Zaporka 1: ostaviti prazno
Brzina (Bps) 1: 9600
Tip linije 1: ISDN
CSD br 2: ostaviti prazno
Korisničko ime 2: ostaviti prazno
Zaporka 2: ostaviti prazno
Brzina (Bps) 2: 9600
Tip linije 2: ISDN
GPRS APN: gprs0.vipnet.hr (ovisno o tarifnom modelu)
Korisnicko ime: 38591
Zaporka: 38591
Ako ti ovo ne pomogne onda zbilja neznam kaj dalje!
Bookmarks