ugurao si mu nepodržane karaktere.Izvorno postao sirius
si ga probao dignut u bootloaderu i vratit originalne seemove?
Ovak to je od frenda i posto sam vec odavno radio i sebi te promjene na mobu isao sam i njemu stavit video i promijenit natpis na vanjskom displeyu,e sad,video jesam,no isao sam mu preko moto toola stavit natpis Ivan al sa ovim <<>> strelicama,i kad sam uplodao gore seemove i isao restartat mob se upali do one ruye pojavi se bijeli ekran i ugasi.Sta mu bi i kak da popravim bey da diram origigi soft?
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugurao si mu nepodržane karaktere.Izvorno postao sirius
si ga probao dignut u bootloaderu i vratit originalne seemove?
aj mi pojasni malo kak i di da ga dignem u bootloaderu?Kad ga spojim na komp normalno se cuje onaj zvuk,cak se upali i u flash modu.
pa u flash modu vrati stare seemove.
ako nemas Backup probaj ih sam editirat ponovno na prvobitno stanje.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ma na to mislim, flash mod, *# + ON/OFF....Izvorno postao sirius
taj zvuk što se čuje je zvuk da je došao signal na USB port.
ako ga digne u flash modu, morao bi ga moći prepoznat s P2K i onda vratiti oriđiđi seemove
u ttc mi napise da je u flash modu a u P2k ovo: Receiving file list...USB: IO Time-out!
CMD: Data write fail!
Fail!
jel zna neko kak da ovo rijesi,dosta mi e hitno jer idem na more danas a dao sam mu svoj mob dok mu ne sredim njegov.
p2kman, p2kseem? šta oni kažu?Izvorno postao sirius
ovo sa flash modom nece..ne mozes ga u flash modu ocitat sa p2k..po meni ostaje ti jedino mjenjanje softvera..al cudno mi je sto su ga sredili ti znakovi..uglavnom bar koliko sam ja skuzio do sada (iz iskustava) ono sto mu se ne svidja i sto ne podrzava ne stavi jednostavno gore...Izvorno postao sirius
ne znam, mislim da P2Kapi hoće očitat iz flash moda, ali nisam siguran.Izvorno postao jdabic1
no, i meni se čini da ništa bez flexa
P2kman ne ocitava ga,a P2kseem isto da nije spojen napise.
samo u ttc i multiflashflexu mi pokazuje da je u flash modu no nemogu ga flashat.
aj vi meni recite posto vidim da od ovog nista,jel mogu ja nju odnes u vip posto jos ima mjesec dana garanciju,kazem da je mob sa se poceo palit i gasit i vise nista,jel bi proslo?Po softu nisam nista dirao,origigi je vodafone,sve one tipke meniji i njihove crvene gluposti.
pa ak nemas drugog izbora odnesi i probaj na garanciju trebalo bi upalit.Izvorno postao sirius
Resistance is futile. You will be assimilated!
to mi je jedini izbor posto nemogu ga ni flashat ni flexat,radi u flash modu ali neznam s kojim programom da promijenim seemove,probao sam sa sve ijednom verzijom P2k i ne ocitava mob.
HEbes budalu od covjeka,frend izgubio valjda garanciju i nemoze nac nigdje.Jel zna netko koliko bi dosao popravak ovakvog slucaja s mobom?
Ma kakav popravak! Zašto neće pokrenuti flash?? Koju grešku javlja i koji flash ubacivaš?
nece nista,ubacim ga u flash,pokaze mi to u ttc no nakon par sekundi izbaci not conected,probao sam onaj od v600,bilo koji noviji ali nece.A i u flash na tih par sekundi ka dobijem nakon tisucitog stiskanja * i # i on-off
Trebalo bi ga se za 50ak kn popravit,tj. odnijet nekom serviseru da ga flasha.
ma naso frend u nekom smecu medu papirima garanciju i ja odnio danas,probat ce da bude gotov do iduceg petka posto ja idem na put,rekla mi zenska tamo da to nije prvi put i da je to greska na softveru,mos mislit,no boli me briga,ak ne uspiju dobivam novi.
I moram pohvalit vip da uvijek daju zamjenski mob dok cronetu im moras mamu spomenut da bi dobio potvrdu da si ostavio mob koliko su ljubazni.
Uglavnom cijelu noc sam probavao i udje u flash mode no nakon 4sek cuje se onaj zvuk kao da sam ga iskopcao sa kompa i napise mi not conecetd,i tak stoji bas da vidim sta ce bit a ono svakih 5min cuje se zaredom 5-6 onih bipa.Neka stavit ce soft ponovo i to je to.Hvala ljudovi na pomoci.
Sad znam jos jednu stvar vise sta nesmijem napravit.![]()
Bookmarks