ugasi pa upali ponovo mob jer ti je program ostao upaljen a mako se iz traya!
Instaliro si ja aklikaciju Photographer - neradi! Išo ja opet deinstalirat, uđe u deinstalaciju, pa me pita:Isključiti sve aplikacije? DA ili NE
Ako DA izađe i iz upravitelja, a NE ne dovršuje instalaciju!
Sad je meni ta aplikacije u meniju, al u system nema njene mape!
Jel ko zna kako cu se rijesiti tog Photographera????
INFO:Nokia 6680, app je u memoriji uređaja
ugasi pa upali ponovo mob jer ti je program ostao upaljen a mako se iz traya!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
za pfotograpfer si trebo gledat onaj za 1.3 megapixelnu a ne onu za manju rezu.I tamo kad ideš stisni "da" da ugasiš sve aplikacije i onda ti izađe iz svega ali ti proces brisanja ostane samo trebaš držit onu tipku da vidiš koji su aktivni programi i tamo ti bude i klikneš na njega pa ti izbriše do kraja.ako ne idi si instalirat za 1.3 kameru preko ove ako te bude pisalo overwright!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Di cu nac za 1.3mpx?Da napiši link
a bilo je na dotsisu ali sad nešta ne radi neznam zašto,možda sodom zna neki link.![]()
DOTSIS back, back again, tell a friend...
Nijedno od ovoga šta ste rekli nije uspjelo!Šta sad?
Probat ću ručno izbrisati unos u instalater, samo se bojim da mi nebi ostala ikonica u meniju i dalje zauzimala mjesta u mobu!
Pa čovječe ručno ga makni i to je to. Koristi Fileman i otvori C:/system/apps i nađi dir i obriši ga, zatim odeš u c:/system/install i obrišeš i tamo![]()
Be COOL..........
pa jeli vam reko čovjek da je nema u systemu.Prvo bolje pročitajte nego što budete pisali nešto!![]()
Samo za info!Koristim(po mojem mišljenju znatno bolji) FExplorer!Al ipak hvala prez_force![]()
Osim toga na N6680 u c:/system/install nema log tog programa u obliku .sis podatke( ono šta mirkocrocop misli)!!!
Dakle unos u upravitelju će mi ostat dok ne resetiram mob!!
Bookmarks