Promijeni softver, npr Yuet ili Diabolic. više nisu tako loši kao nekad
Sa orig. softverom to gotovo nikad ne ide.
Pozdrav!!!
na nekoliko postova sam procitao da je moguce napraviti plejlistu u ugradjenom mp3 plejeru (ne mislim na java dap) i tako slusati muziku. i kod mene to funkcionise, ali polovicno. mogu da napravim plejlistu sa pesmama u memoriji telefona ali kada to hocu da uradim sa pesmama koje su na kartici u opciji new playlist>audio files dobijam praznu listu. pri tome java dap pusta sve pesme, znaci i one sa kartice. naravno ugradjeni mp3 plejer pusta pesme normalno ali samo jednu. da li je moguce da to ima veze sa R4513_G_08.B7.56R_A firmverom?
Promijeni softver, npr Yuet ili Diabolic. više nisu tako loši kao nekad
Sa orig. softverom to gotovo nikad ne ide.
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
A editovanje seem-a? Sta dobijam a sta gubim menjanjem softvera?
S obzirom na koliko dobiješ, ne gubiš ništa. Omjer uloženo dobiveno je debelo u plusu.
Recimo ako staviš Diabolic:
Minus:Eto, ovo su tri "nedostatka" koji bi ti možda mogli smetati kod prelaska na Diabolic.
- Gubiš originalne skinove, Diabolic ima svoje (ljepše i ima ih više)
- Diabolic "ukrade" više memorije na telefonu, al imaš karticu pa nije problem.
- Imat ćeš drugačiji DRM, odnosno ikone (za signal, za bateriju....)
Plus:
- Brži rad (da ništa drugo ne dobiješ samo radi ovog ti se isplati)Yuet ima sličnosti sa Diabolicom, ali ima i razlika. No to neka ti opiše netko drugi.
- Nema Vodafone sranja više, sve tipke podesiš kak tebi odgovara
- Vizualno puno ljepši softver (skinovi su jako zgodni- probaj HyperVista skin)
- Mnogo bolja multimedija (snimaš i slikaš koliko hoćeš, limit je slobodno mjesto na kartici, možeš staviti i iTunes....bla, bla i još toga)
- imaš zvuk kod otvaranja i zatvaranja poklopca(može se isključit ak te živcira)
- ... i tako dalje....da ne nabrajam
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
zahvaljujem na savetima. pozdrav
* Posle par postova na inbrite.com, Yuet i .:Rey:. su mi pomogli i problem je resen. Formatirao sam karticu, prvo iz Windows a posle i u telefonu sto je ocigledno bilo dovoljno da se moj v360 dozove pameti. Dakle problem resen i hvala jos jednom.
Zadnji uredio ivanv360 : 19-06-2007 u 11:00 Razlog: Update
Bookmarks