Zanima me ako je netko potjerao ipaqa ili neki slični WM 2003 PDA preko bluetooth moba na net - spajanje putem GPRS-a.
Zanima me kako - sve postavke, sve sitnice .... već sam lud![]()
Zanima me ako je netko potjerao ipaqa ili neki slični WM 2003 PDA preko bluetooth moba na net - spajanje putem GPRS-a.
Zanima me kako - sve postavke, sve sitnice .... već sam lud![]()
...preko kog providera?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ah ... hmmm pardon, telac sam![]()
Od svega sam izostavio - HT mobile na pretplatu.
Pa ako možda znaš ... bio bih vrlo zahvalan![]()
...probaj na ovaj link jest da je ovo konfiguracija za MDA ali bi trebalo šljakat'...
Samo što mi se ne sviđa u postavkama ne vidim da ima unesen broj za pozivanje (kao na Palmu) pa ukoliko te to zatraži dotični je: *99***1#...
...javi jel' pomoglo pa ako nije da mogu kopati dalje...
Ne radi :-X
Probal sam i ja s tim postavkama, ali su one za WM 2002. Osim kaj postoje neke razlike između Windows Mobile 2002 i 2003, čini se da postoje i razlike zbog BT konekcije.
Inaće - zval sam i službu za korisnike. Nakon cca 25 min podešavanja - NIŠTA![]()
Tip ima samo za ipaq 3870 - znaći stari model dok je još Compaq bil zasebna kompanija
JAvi grešku: The answering modem has disconected. .... podesiti setinge ....
Sve u svemu iritantno ....![]()
...znam da je bilo na newsima rijeći o tom ali nisam pratio (ipak mi je oko podešeno na Palm)...
Provjerim pa javim...
DAj mi samo reci koja news grupa - da mogu sam potražiti.
PDA, ipaq, GPRS mi nisu dali nakakove rezulate![]()
hr.comp.rucna-racunala
Heh - THX
Ako tamo ne nađemo pomoć - ko mu hebe mjku![]()
Problem je riješen .... pomoću progija connect 2 internet
THX na pomoći![]()
...sad me još zanima kad ćeš odustati od spajanja...![]()
Hah gledaj .... treba samo zbog maila. Surfam na normalnom compu, ali imam ponekad situaciju da mi treba stići mail, a ja na terenuPoslao: dmi
...sad me još zanima kad ćeš odustati od spajanja...![]()
![]()
Ne bi vjeroval, ali i starija generacija ( 50+ ) se počela obilno koristiti mailom, pa mi sad odjednom zatrebal i na poslu :/
Mnego .... moje pitanje oko primanja/slanja fax-a. Znaš kaj o tome![]()
...HTmobile isto daje brojeve ali mi se čini da je elegantniji način sa proširenim VMS (primaš faks na govornu poštu) za faks sa PPC je nešto bilo na newsima (znam da je i tamo bila uzbuna)...
Yup - treba poseban broj![]()
Toliko o tome .... nema smisla plačati pretplatu za nekaj kaj mi treba povremeno.
Mail će morati biti dovoljan :/
...ne moraš plaćati pretplatu - samo traži aktivaciju (fax broj) i to je to...
To je već nekajPoslao: dmi
...ne moraš plaćati pretplatu - samo traži aktivaciju (fax broj) i to je to...![]()
69 kn + PDV sam već voljan pljunut ( dobro firma, ne ja)
...mukte - provjereno...
Ukoliko je mob na tvrtku trebala bi ovlaštena osoba se ukazati na pordajnom mjestu i tamo uz pomoć pečata podnesti zahtjev i to je otprilike to...
pozdrav svima,
znam da malo kasnim sa ovim postom, ali mene muči ista stvar kao i Paske-a, ali sa Vipom i ipaq-om 2210
dali netko može mi poslati konfiguraciju ipaqa za povezivanje breko bt i skidanje mailova
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mislim da češ njih morati zvati na help line ...
Ja sam imao preko pola sata vremena u birtiji čekao partnera ( poslovnog) i miku mučio s vip operaterom ....
Na kraju skinuo connect2internet i progy je sve složil ^^
Zove se c2i - Pro ...
Javi se na news ili PM, pa ti pošaljem
Poslano i na news binse ^^
Zadnji uredio Paske : 10-05-2005 u 14:32
gdje na binse ????
daj mi se javi na mail ......... poslao sam ti ga na PM.
treba mi hitno, idem na put i o tome sam ovisan
hvala unaprijed
daj jel možeš poslat taj program na msporis@gmail.com. i meni javlja potpuno istu grešku. i molim te objašnjenje kako taj program radi...
Bookmarks