niti jednu aplikaciju ne koristim za fotografije,zato jel sam se več uvjerio da je napredak u slici neprimjetan u odnosu na originalan softver.
ukoliko je neka slična tema bila na forumu,ja ju nisam uspio nać,stoga evo što me zanima.
koje aplikacije za fotografiranje koristite na svojim mobitelima(konkretno nokia 6680/6630), opis te aplakacije,iskustva itd.
da, i ako je moguće link s kojeg je skinuta
niti jednu aplikaciju ne koristim za fotografije,zato jel sam se več uvjerio da je napredak u slici neprimjetan u odnosu na originalan softver.
Ja isto ne koristim nijednu
imaš pfoto acute,flexy camera i brdo drugih na ovoj str.(treba registr.)
h**p://www.dotsis.com/vb/attachment.php?
Ali kao što su ti prije rekli nema ti uopće razlike između originalnog softa za kameru što si dobio ili nekog što staviš,jedino moreš nekakve specijalne efekte radit s drugima.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ja isto nista osim predodredene.
Ma daj,a kako zavlacis njoku devojkama iza guze i pravis paparazzo snimke,kad predodredjena kamera skljoca?Izvorno postao Šile
![]()
![]()
![]()
Ja za taj slucaj koristim Photographer![]()
moja je preporuka PhotoAcute.
Iako trajanje obrade fotografija može potrajati možeš ih uslikati pa obraditi kasnije.
Na symbian uređajima se u postavkama može isključiti zvuk kod slikanja. Stoga, ako te pokreti ne otkriju, zvuk sigurno neće... jer ga nema!Izvorno postao Pinocio
![]()
kaj stvarno? viš moram pogledat!
Ja volim slikat i s mobačem i s fotićem .tako da imam:campro,fotografer,camera fx i onaj foto"obični".Mada mi netreba imala sam i foto acute,ali mi se nečeka dok ga smixa ili je to onaj fusion.Nema veze.![]()
Datrebaš pričekati ali ima i drugih za koje treba čekati. Samo u ovome možeš obraditi fotku kasnije.
Hvala,ostajem na oriđiđiju
Osim na 6600,u postavkama ima jedino:Izvorno postao frish-KI
Image quality
Default image name
Memory in use
A za isključit zvuk treba promijeniti profil u onaj u kojem su isključeni tonovi upozorenja.
P.S.Stigla nova verzija softa za 6600 u sevise,5.53 tek toliko da napomenem.
Pa isto tako i kod moje 6630 i ostalim symbian nokijama.
Bookmarks